Sisu/MBK 13 - RBC Aarhus 1:  5-5

FØRSTEPLADSEN CEMENTERET

Godt begyndt = halv fuldendt = 5-5. For anden aften i træk vandt Jon & Lasse doublen, denne gang med 3-0.

Jakob Sonny havde nær vundet sin første kamp, som han blot tabte med 2-3.

Jon vandt igen en kamp og var meget tæt på at vinde to, lige som aftenen før.

Lasse vandt som sædvanlig alle sine tre kampe, og denne gang oven i købet 3 x 3-0. Så med 24 sejre ud af 24 mulige gik Lasse ubesejret gennem turneringen.

Og ikke nok med det, vores 1. hold endte på en meget sikker 1. plads i puljen.

 

Viby 6 - RBC Aarhus 1:  3-7

FORTJENT 1. PLADS TIL 1. HOLDET

Pisse ærgerligt, at 1. holdet ikke får lov til at spille om JM, fordi holdet er et såkaldt "dispensationshold". Vi har nemlig dispensation til både Ulrik og Lasse, som begge har for høj rating til at spille i Serie 2, hvor grænsen vist nok går ved 1699. Og selv om vi kun har brugt Lasse og ikke Ulrik, så må jeg indrømme, at jeg synes, at ordningen er retfærdig nok. Ellers kunne vi jo have stillet med fx Jonathan Groth eller Anders Lind.

Vores bemanding onsdag aften var dog rigelig stærk til at slå Viby 6, selv om de havde den lokale superstjerne, Tobias Munk, med. Tobias er med sine 1584 point puljens næsthøjest raitede spiller, efter vores Lasse med 1713. 

I den indledende double ydede Jon & Lasse fremragende modstand mod det sejrsvante Viby-par, som har spillet mange kampe sammen. da vi tabte med blot 8-11 i femte sæt.

Lasse vandt som sædvanlig alle sine tre kampe. Han fik dog hård modstand af Tobias Munk, som først måtte overgive sig ved slutstillingen 9-11 i femte sæt. De to ligger også øverst på Toplisten, hvor Lasse fører med full house 21 sejre ud af 21 mulige, mens Tobias har vundet 18 ud af 21.

Både Kasper og Jon tabte forståeligt nok til Tobias, men begge ydede fremragende modstand. Således tabte Kasper blot de tre sæt med 8-11, 10-12 og 9-11. Og Jon var endda ude i en spændende femsætter. Men både Kasper og Jon vandt de øvrige kampe, så festen sluttede med en sikker holdsejr på 7-3 til os. 

Nu mangler vi blot en enkelt kamp, udekampen mod Sisu/MBK 13, som dog spilles allerede i morgen. Efter denne kamp må et par af vores spillere være lidt slidte - efter klubmesterskaber i mandags plus holdkampe både onsdag og torsdag!

 

KLUBMESTERSKABERNE 2019

 

13 spillere var mødt op til klubmesterskaberne. Placeringerne blev: Nr. 13 Mads, nr. 12 Carsten, nr. 11 Arne, nr. 10 Peter, nr. 9 Claus T, nr. 8 Bent, nr. 7 Kasper H, nr. 6 Jacob Y, nr. 5 Alexander, nr. 4 Ole, nr. 3 Jon, nr. 2 Lasse og nr. 1 Ulrik. 

Lasse blev, lige som sidste år, nr. 2. I finalen tabte han, lige som sidste år, til Ulrik, som vandt med 11-6, 11-9 og 11-7. Det var tredje gang i træk, at Ulrik blev klubmester. 

 

HUSK KLUBMESTERSKABERNE MANDAG 18/3

Vi er foreløbig 14 tilmeldte, og der kommer erfaringsmæssigt altid lidt flere på selve dagen.

De 14 spillere har fået følgende seedning: Ulrik (1), Lasse (2), Thorleif (3), Jon (4), Kasper H (5), Claus T (6), Ole (7), Alexander (8), Bent (9), Jacob Y (10), Peter (11), Arne (12), Carsten (13) og Mads (14).

Seedningsrækkefølgen kan nemt blive ændret, når der dukker yderligere deltagere op mandag klokken 19.00. De eneste seedninger, der ligger helt fast, er de tre øverste. 

Serie 3 Pulje 4: Sisu/MBK 17 - RBC Aarhus 3:      5-5

HOLDET SOM ALDRIG GIVER OP

Det værste ved at skrive om en kamp, man ikke har set, er, at man ikke ved, om kamprækkefølgen er fulgt. Men jeg ved i hvért fald, at vi var bagud med 4-1, og at vi alligevel formåede at spille uafgjrot 5-5.

Doublen, som vi plejer at vinde, kiksede denne gang. Ikke fordi Alexander er en dårligere bordtennisspiller end Ole, men fordi vores normale double, Henrik & Ole, spiller rigtig godt sammen. Henrik og Alexander tabte aftenens double med 0-3, men fik dog flere point, efterhånden som kampen skred frem.

Bent var med igen efter en længere pause, og han gjorde det udmærket. Han var chanceløs mod Victor Svensker - med hvem var ikke det? Victor afgav ikke et eneste sæt denne aften. Sin kamp mod Ib Ringgaard tabte Bent blot med 11-9 i fjerde sæt, og det blev da også til en sejr, da Bent slog Peter Eriksen i en spændende femsætter. 

Alexander udviste den sædvanlige stabilitet ved at vinde to kampe. Svenskeren kunne han ikke slå, men til gengæld slog han Peter Eriksen i en meget overbevisende tresætter. Ib Ringgaard måtte også ned med nakken, da Alexander vandt kampen i en usædvanlig spændende firesætter med 14-12 i fjerde. Med aftenens to sejre kom Alexander til at ligge side om side med Ole på Toplisten. Begge har vundet 10 ud af 15 kampe.

Henrik vandt også to kampe, men tabte til Svenskeren, som var helt ustyrlig på hjemmebane. Til gengæld endte Henrik øverst på Toplisten med 15 sejre ud af 18 mulige - foran både Svenskeren og Dag Byfisen! Og på RBC's interne raitingliste ligger Henrik nu på en delt tredjeplads sammen med Thorleif.

Der er stadigvæk grobund for en god portion optimisme ved JM i Hørning, søndag den 14. april.   

 

       

UGENS HØJDESPRINGER

- er Henrik Skytte med den lidt diminutive raitingfremgang på 6 point! Da Thorleif havde en møg-dag med hele 37 skæve, betød det, at Henrik og Thorleif nu ligger helt lige med hver 1424 point.

Alexander manifesterer sin position over de 1200 point med yderligere 5, så han nu ligger på 1218. Den sidste, der fik positive point, var Lasse, som scorede de næsten obligatoriske 3 point, som topspillerne bliver spist af med, når de har rigtig mange point i forhold til deres modstandere.

Ole og Kasper H må denne gang indkassere et par halvstore skæverter, men det går over igen, jeg kender i hvert fald op til flere, som ofte var skæve i deres ungdom, men som klarer sig godt i dag. Og hvad med Det Skæve Tårn i Piza, det har da klaret sig så godt, at det står endnu.

Serie 3 Pulje 4: HØST 3 - RBC Aarhus 3         3-7

Så gik den ikke længere...altså for vores konkurrenter

Nu kan de ikke nå os længere, da vi har oparbejdet 10 point på 5 kampe, mens de andre tre hold blot har 4, 4 og 2 point.

Vi mangler nu kun Sisu/MBK 17 ude, torsdag 14/3. Uanset resultatet af denne kamp, så skal vi lørdag 20/4 spille om de jydske mesterskaber i Hørning. Da det nu sker for tredje halvårsperiode i træk, er vores GULDHOLD ved at være veteraner, men da modstanderne her ved forårets afslutning synes temmelig stærke, kommer vi i højeste grad til at kæmpe for Det Jyske Mesterskab. Det ville være flot at vinde det tre gange i træk.

Aftenens indledende double vandt Ole og Henrik som normalt, kun en enkelt gang er det kikset.

I aftenens kamp mod HØST 3 tabte Ole to kampe meget knebent, mens han til gengæld vandt en ultrasikker tresætter.

Alexander, stabiliteten selv, vandt to meget sikre tresættere, den eneste, han tabte til, var Byfisen.

Henrik vandt igen tre kampe, hvilket mere er reglen end undtagelsen, så også på Toplisten ligger Henrik helt i top med 13 sejre ud af 15 mulige. Hverken svenskeren Svensson eller Dag Byfis fra HØST kan længere gøre sig håb om at hente Henrik. Ole har vundet 10 ud af 15 mulige og Alexander 8 ud af 12. 

Måske skulle vi leje syv-otte busser for at tage til Hørning og støtte vores kammerater den 20/4?

 

 

 

 

RBC Aarhus 1 - Rønde 5:   5-5

MAN KAN IKKE VINDE HVÉR GANG

...jeg kan fx huske, at jeg  Mikkelsdag 1936 tabte en kamp mod Skovshovede!

Doublen vandt vi, Lasse og Thorleif, som sædvanlig, denne gang med de meget sikre cifre 11-3, 11-4 og 11-8.

Alle mand kæmpede, det bedste de havde lært. Således var Kasper ude i en femsætter imod Ole Bitsch, som han tabte med blot 8-11 i femte sæt. 

Thorleif tabte - imod sædvane - to kampe. Den ene med blot 9-11 i sidste sæt, den næste med blot 12-14 i sidste sæt. Den sidste kamp vandt Thorleif over det 17-årige talent, Markus Bomholt. 

Lasse cementerede sin meget fine førsteplads på Toplisten med at vinde alle sine tre kampe. 18 sejre ud af 18 kampe. Selv om Lasse reelt spiller mindst én række under sit niveau, viser han altid samme dedikation som sine holdkammerater. 

Vores 1. hold mangler nu kun to kampe, og ingen er i tvivl om, at holdet vinder puljen.   

Onsdag 6/3 kl. 20.15:   RBC Aarhus 1 - Rønde 5

SEJR MEDFØRER DEN ENDELIGE 1. PLADS

Da vi fører puljen med 10 point for 5 kampe, og Rønde 5 ligger næstsidst med 4 point for 5 kampe, så kan vi ikke lyve os fra at være storfavoritter, men Rønde er trods alt så gode, at det kan blive ris til egen røv, hvis vi tager for let på det.

Aftenens kamp er puljens 3. sidste, men hvis vi vinder, er vi er vi matematisk sikre på 1. pladsen, da vi har vundet begge de to indbyrdes kampe mod rækkens nr. 2, IHF.

Vores hold består af Kasper H, Lasse og Thorleif.

Der er stadigvæk 15 af de rigtig gode sikkepladser tilbage, så kom og nyd aftenen sammen med dine klubkammerater.

RBC Aarhus 3 - Hørning 4:     9-1

ENDNU EN STORSEJR TIL VORES GULDHOLD

Vi kan snart ikke være os selv bekendt længere. Vi slår alt og alle så eftertrykkeligt, at de dårligt kan huske, hvad de selv hedder...meen så trøster vi dem bagefter med en øl eller en vand :-)

Den indledende double vandt Ole & Henrik som næsten sædvanlig. I denne sæson har de blot tabt en enkelt kamp. Altid en dejlig 1-0 start.

Alexander fulgte op med sit gode, koncentrerede spil, som stille og roligt bliver bedre og bedre. Sin første kamp vandt Alexander med 3-0. I sin anden kamp lod Alexander sin modstander trække tempoet ud af kampen, så han tabte den med 9-11 i fjerde sæt. Men så kommer min pointe: Alexander lader sig ikke slå ud af et lille nederlag. I sin tredje kamp tog han tvært imod en meget fin skalp, da han for første gang slog den meget højere rangerede Moes. En uhyrre spændende femsætter, som Alexander vandt med 11-7 i sidste sæt.

Ole slår lige så hårdt, som en hest sparker. Når det kører for ham, når modstanderne kun lige at se røgen. To 3-0 sejre og en 3-1'er over Moes. I weekenden spillede Ole hele 13 kampe ved Regionsmesterskaberne, hvilket da også indbragte ham tre medaljer. Det bliver spændende at se de kommende raitinglister, hvor Ole garanteret kommer et rigtig godt stykke over de 1250.  Og allerede her i februar måned er Ole oppe på cirka 90 spillede kampe for RBC. Sidste år satte han klubrekord med 106 kampe. Den tror jeg, han selv slår i år. 

Henriks niveau er til mere end Serie 3, med det betyder ikke noget i forhold til det gode sammenhold, som de fire holdkammerater har. Et enkelt sæt vandt Henrik "kun" med 12-10, resten vandt han med gennemsnitlig 11-3,62. Henrik fører nu Toplisten foran Ole, og Alexander kort efter. Henriks sikkerhed medfører også en uvurderlig ro på resten af holdet, som nu kun mangler to kampe, før puljens 1. plads er endelig  i hus. En enkelt uafgjort er dog nok til også at gøre 1.pladsen matematisk sikker. 

 

Serie 5 Pulje 2: Hørning 5 - RBC Aarhus 4          2-8

... HOV HVAD SKETE DER LIGE HER???

-slog vi virkelig topholdet med 8-2, som med en lille bitte smule held lige så godt kunne være endt med 10-0?

Ærgerligt, at sæsonen stopper, nu hvor vi er helt på toppen. En vintersport der slutter, før vinteren er begyndt. Det må kunne gøres lidt bedre, JBTU.

Efter at have tabt doublens første sæt med blot 11-13, snuppede Tobias og Kasper de næste tre, så sejren var en kendsgerning. RBC har efterhånden mange gode doublekonstellationer, og nu er Tobias & Kasper en af dem.

Med blot cirka to måneders bordtennisbaggrund har Morten udviklet sig lige så hastigt som en lynkineser. Den sidste, som gjorde det i RBC-regi, var Rasmus Elander, og det var netop Rasmus (nu Hørning), som Morten mødte i sin første kamp. Med en 3-1 sejr viste Morten, at han allerede har overhalet Rasmus. Sin anden kamp vandt Morten med stensikre 6, 6 og 7. Og sin tredje kamp tabte Morten med blot 14-12 i femte sæt. Flot.

Kasper er i år pludselig begyndt at vinde mange flere kampe end normalt. Måske fordi han har sin eksamen vel overstået. Også Kasper vandt ubesværet sine første to kampe, og sin tredje kamp tabte han først efter fem sæt. Når en af klubkammeraterne har lært Kasper to-tre gode server, hæver hans niveau sig et par trin mere.

Tobias var så høflig at afgive et enkelt sæt til Rasmus Elander. Men derfra så han sig ikke tilbage. Tobias har allerede nu Serie 4 niveau, og når han senere på året atter engang drager til Japan, vender han måske hjem som Serie 3 spiller. Vi ved i hvert fald, at det (forårs)ruller for japanerne.

Serie 2 Pulje 8: IHF 1 - RBC Aarhus 1          2-8

RØVFULD TIL VORES VENNER FRA IHF

Indrømmet, kampen var ikke så ulige, som cifrene antyder. Men vi må åbenbart have haft de bedste nerver, og/eller også var vi den smule bedre, som retfærdiggjorde sejren.

"Som sædvanlig", tillader jeg mig at skrive, vandt Lasse og Drøn doublen, denne gang med stensikre 3-1, hvor vi tabte 1. sæt med 10-12, men vandt de efterfølgende tre med 3, 7 og 6.

Dernæst gjorde Jon det til 2-0 til os, da han vandt en uhyggelig, nervepirrende 3-1 sejr med cifrene 10-12, 11-13, 12-10 og 10-12. Godt kæmpet. I de sidste to kampe havde Jon ikke så meget gas i ballonen, men stærkt at snuppe en sejr mod vores nærmeste konkurrenter.

Lasse var ude i tre tætte kampe, som han dog alle kæmpede hjem. I indeværende halvsæson har Lasse ikke tabt en kamp. Det kunne være spændende at få dispensation til et Serie 1 hold til efteråret, så vi kunne se Lasses potentiale folde sig helt ud.

Drøn har af forskellige årsager ikke kunnet træne i flere uger, men det afspejlede sig på ingen måde i resultaterne af hans kampe. Tre meget tætte kampe endte alle med sejr, og vores 1. hold ligger nu rigtig lunt i spidsen af puljen. 

UGENS HØJDESPRINGER

- blev Hasse Kuhlmann med 15 point

Kasper Andersen fik 6 point, og Lasse opnåede hele 3 point for tre sejre.

FOR LIDT AT KÆMPE OM I FORÅRSTURNERINGEN

Serie 5 Pulje 2: RBC Aarhus 4 - Stautrup 2      5-5

Selv om man bliver mellem de første to i puljen, dvs ender over stregen, så rykker man ikke op alligevel. Det kan kun lade sig gøre i efterårsturneringen. I foråret drejer det sig kun om at konsolidere sig i puljen, så man også kan være der til næste turneringshalvdel. Jeg synes, vi bør gå tilbage til det gamle system, hvor op- og nedrykning afgøres en gang om året.

Hvis vi havde villet, kunne vi have indsat vores 1. mand, Tobias, i både single og double, og så ville vi have vundet kampen. Men vores Serie 5 hold består af seks mand, og inden aftenens kamp overgav Tobias frivilligt pladsen til til en holdkammerat. Det gavner selvfølgelig holdet på længere sigt, at alle holdets spillere oparbejder noget rutine.

Aftenens kamp mod de gode sportskammerater fra Stautrup blev uhyrre spændende. Vi var bagud med 1-3, kom så foran med 5-4, inden kampen endte uafgjort 5-5.

Der resterer nu blot en enkelt runde i Serie 5 Pulje 2. Og i denne sidste runde kæmper aftenens to kombattanter om gruppens 2. plads (som i parantes bemærket ikke betyder noget). Forude venter nu en bordtennisfri periode helt frem til engang i oktober. Dvs. en pause på hele otte måneder. Kunne det ikke struktureres noget bedre? Bordtennis er officielt en vintersport, men jeg har i mit snart 70-årige liv aldrig oplevet, at vinteren slutter allerede midt i februar måned.    

UGENS HØJDESPRINGER

- blev Alexander bitsch med 25 point, så han med sine 1189 point nu snart passerer 1200-grænsen!

Udover Alexander fik også Ole (9), Lasse (5) og Thorleif (2) point. 

LASSE FIK IKKE ENGANG SVED PÅ PANDEN

- da han vandt alle sine tre kampe i stensikre tresættere! Og så spillede Lasse og Jon forøvrigt en god indledende double sammen. Den unge up-comming man og den gamle, snu ræv fejede al modstand af bordet med en sejr på 11-9, 11-5 og 11-8.

Med forventede tre sejre i single og en i double til Lasse, skulle Kasper og Jon "bare" vinde en kamp hver. Og det var nøjagtigt, hvad de gjorde. Kasper gjorde rigtig god modstand i de to kampe, som han tabte , og sin tredje kamp vandt Kasper med de overlegne cifre 11-5, 11-3 og 11-2. Nøjagtig det samme kan man sige om Jon. Forøvrigt stærkt af Jon, at han holdt til hele tre singler og en double, hvoraf han, som nævnt, vandt halvdelen.

Ingen af os ved, hvordan holdet ser ud til den næste kamp, som er en udebanekamp mod IHF 1, torsdag 21/2 klokken 19.30. Men under alle omstændighder er det betryggende at vide, at vi foruden et par topspillere også har en så stærk bredde, at vi aldrig er chanceløse, uanset hvem vi møde i vores pulje.

VERDEN ER VENDT PÅ HOVEDET

Imens vi herhjemme i Aarhus sad og fulgte med i 1. holdets hjemmekamp mod Sisu/MBK 13, kom der pludselig en utrolig dejlig meddelelse fra Arne Hoes Serie 5 hold. Arne & Co slog Purhus 5 med overbevisende 7-3. Sidste år ville vi have tabt kampen med de samme cifre. Men der er sket meget her op til forårssæsonen. Kasper og Hasse har aflutttet deres studier med bravour, og ihærdige Arne bliver fem procent bedre år for år. Hvad kan det ikke blive til, inden Arne i 2034 fylder 80 år???

Arne blev bedre efterhånden, som aftenen skred frem, og det endte da også med, at Arne vandt sin sidste kamp med 11-6 i sidste sæt.

Hasse og Kasper lagde ud med at vinde doublen med 11-7 i femte og sidste sæt. I singlerne var de begge to endnu mere overbevisende. Kasper tabte god nok en enkelt kamp med 9-11 i sidste sæt, men de andre to kampe vandt Kasper i overbevisende stil. Hasse gjorde rent bord - og der mener jeg virkelig rent! Efter at have fået mere tid er Hasse nu ved at indfri de forventninger, som de fleste af os har haft til ham. 

Tidligere var det blot et spørgsmål, om vi tabte 1-9 eller 2-8. Nu vinder vi pludselig kampe. Jeg vil nødigt lægge noget forventningspres på vores Serie 5 spillere, men det ser altså ud til, at aftenens tre kombattanter sammen med holdets tre øvrige spillere Carsten, Tobias og Morten har tænkt sig at daske lidt til toppen af poppen.

 

 

 

 

TOP-UNDERHOLDNING


- i aften fra klokken 20.15, når vores 1. hold tager imod Sisu/MBK 13.

Vi stiller ikke i stærkeste opstilling, men vi stiller med et hold, som seriøst gør, hvad det kan for at vinde.

Lasse har hidtil vundet rub og stub her i foråret, og det har han ifølge pålidelig kilde tænkt sig at blive ved med. Så to til tre kampe til Lasse.

Doublen er umulig at forudsige.

Jon har været både syg og skadet, så det er umuligt at forudsige hans formåen. Havde han været 100 % fit for fight, havde han vundet tre kampe, men grundet uvisheden om hans form, kan det blive alt mellem 0 og 2 sejre.

Kasper har overrasket positivt. I sidste Serie 2 kamp imod Rønde vandt Kasper to kampe. Tirsdag aften hjalp han vores 2. hold ved at stille op i matchen mod Flemming EM 92 Pousen & Co, hvor han også vandt to kampe. Denne aften spillede Kasper dog fire singler og en double, så jeg er en smule bekymret for, om Kasper har kræfter til hele aftenens kamp mod Sisu/MBK. Så en til to kampe til Kasper.

KOM OG STØT DINE HOLDKAMMERATER

Kampen ender 5-5 eller 6-4 til os.

 

 

3-DOBBELT SEJR ...FORDI VI ER SKIDE GODE

 

RBC Aarhus 4 - Purhus 5:  6-4

RBC Aarhus 3 - HØST 3: 6-4

Danmark - Sverige:  30-26

 

Det startede ikke overbevisende for vores Serie 5 hold, men det endte til gengæld usædvanlig godt. Efter doublen og den første single var vi bagud med 0-2.

Først da Morten Rud indtog banen med sin sæsondebut, fik vi reduceret stillingen til 1-2, da Morten vandt en klokkeklar 3-0 sejr. I sin anden kamp måtte Morten tage til takke med et nederlag til Purhus' veteran, Birgitte Snik-Snak, men bemærk venligst de meget lige cifre 14-16, 10-12 og 8-11. Sin tredje kamp vandt Morten med sikre 3-0. Det kalder jeg en debut.

Hasse nåede ikke helt op på sidste sæsons højder i den første kamp her i forårsturneringen, og efter at have tabt aftenens første kamp mod Birgitte, begyndte tilskuerne at tvivle lidt på, om Hasse overhovedet ville vinde kampe denne onsdag aften. Men hold da kæft, hvor tog vi heldigvis fejl. I de to næste kampe kæmpede Hasse som en besat, og da han samtidg fik sit spil til at fungere, blev det til to meriterende sejre.

Arne startede heller ikke overbevisende, men efter et nederlag i den første kamp tog Fanden (eller hvem det nu var) ved Arne. Den næste kamp blev vundet i fire sæt, men det var især den sidste kamp, som vil gå over i historien. Selveste Birgitte Snik-Snak var den frygtindgydende modstander, og kampen blev en sand gyser. Havde det været for bare et halvt år siden, ville Birgitte have vundet kampen med 3 x 11-5, men efter at have tabt tredje og fjerde sæt med henholdsvis 10-12 og 12-14 brød Arne igennem lydmuren og vandt femte sæt med 13-11. Træning betaler sig. Fantastisk fremgang.

 

Som proklameret af undertegnede var vores Serie 3 hold 60-40 favorit, og kampen endte da også med 6-4 til os. 

Som sædvanlig (kan jeg godt tillade mig at sige) vandt Ole & Henrik doublen, denne aften i en sikker tresætter. Man skulle næsten tro, de havde fælles arbejdsplads til daglig.

I single tabte Ole to firesættere, men vandt til gengæld en suveræn tresætter. Det gode ved holdet er (blandt andet), at når én spiller ikke har verdens bedste dag, så er der til gengæld en anden, der har det. Ofte har Ole været den, som har vundet både to og tre kampe. Og denne aften var Ole da oså indvolveret i to sejre.

I begyndelsen af sin bordtenniskarriere blev Alexander nok betragtet som tredjemand på holdet, men denne tittel har længe ikke holdt vand. Onsdag aften vandt Alexander, som så ofte før, to kampe. Og nervesystemt fejler helt åbenbart heller ikke noget. Begge sejre blev vundet i spændende femsættere.

Henrik er uomtvisteligt (er det ikke et fint gammelt ord?) holdets bedste spiller, så vi cirka 300 tilskuere blev en kende nervøse, da Henrik tabte sin første kamp. Men modstanderen, som Henrik tabte til, var God Dag, som havde en usædvanlig god dag med tre sejre til følge. De to andre kampe vandt Henrik overbevisende.

Holdet, som også består af Bent Andersen, har nu vundet to kampe ud af to mulige, så de fortjener virkelig at blive i Serie 3.

 

 

 

 

 

 

UGENS HØJDESPRINGER

- blev endnu engang Ole Søndergaard, der med 29 point atter passerede de 1200! 

Både Kasper A og Carsten Sloth scorede 14 point, så de fløj forbi den gamle Wenzel, som nu indtager sidstepladsen.

Henrik Skytte fik 7 point til samlingen.

PÅ BESØG HOS MOLBOERNE

Torsdag 24/1 kl.19.00 spiller vores 1. hold ude mod Rønde 5. Vi ved endnu ikke, hvem holdet består af - eller om kampen skal udsættes! Når jeg ved lidt mere, skal jeg nok indvie Jer i min viden. 

DOBBELT KNALD FOR ALLE PENGENE

- og så er det oven i købet gratis

I morgen, onsdag 23/1 kl. 18.30, tager vores GULDFIRER (RBC Aarhus 3) imod landmændene fra HØST 3. Vores hold består denne aften af Ole, Alexander og Henrik, og vi må nok siges at være 60-40 favoritter, men din støtte som medlevende publikum kan vise sig at være afgørende.

Det samme gælder, når vores Serie 5 på samme tidspunkt tager imod Purhus 5. Arne & Co er i år bedre end nogensinde. Holdet består denne aften af Arne, Hasse og Morten. Vi har en regulær chance for at spille uafgjort 5-5 eller vinde 6-4, især hvis du kommer og støtter holdet.

De første 99 tilskuere kommer gratis ind. Nummer 100 giver en bajer til alle de andre, så det er med at komme i god tid.

 

 

 

 

 

UGENS HØJDESPRINGER

- er Ole, som nu igen er på vej op imod de 1200 point! Han mangler kun 19 point. 

Henrik scorede denne gang 10 point og har nu passeret de 1400 point, nemlig 1405.

Tobias hentede med tre sejre mod Hørning også 10 point, og han har nu passeret de 1100 point, nemlig 1105. 

Lasse fik 5 point og mangler nu kun 4 point i at være oppe på 1700 point igen.

 

Serie 5 Pulje 2:  Stautrup 2 - RBC Aarhus 4      7-3

FREMGANG TRODS NEDERLAG

I efterårsturneringen startede holdet med at tabe de første to kampe med 8-2 og 10-0. Her i forårsturneringen har vi også tabt de første to kampe, men kun med 6-4 og 7-3. Og der foruden fornemmer man helt klart, at holdet i år har en hel anden positiv tro på tilværelsen.

Fem af holdets seks spillere har nu været på banen, den eneste, der mangler, er Morten Rud.

Hasse og Kasper lagde ud med at vinde den indledende double med en meget sikker 3-1 sejr.

Carsten var eneste genganger fra kampen mod Hørning 5, og det fejrede han med en 3-1 sejr. En forløsning efter at have tabt flere kampe med mindst mulig margen. Derforuden spillede Carsten to meget lige firesættere.

Hasse var også ude i tætte kampe, men havde ikke heldet med sig denne aften. Der er dog ingen tvivl om, at sidste sæsons højst rangerede spiller nok skal komme igen.

Kasper fik hul på bylden ved at vinde en sikker femsætter. Hvordan kan en femsætter være sikker? Jo, det kan den, når femte sæt vindes med 11-5. Der udover tabte Kasper en megen kneben firesætter med 13-11 i sidste sæt.

Holdleder Arne har udfærdiget et udførligt skema over, hvem af holdets seks spillere, der spiller hvornår. Holdet er i det hele taget meget spændende at følge i indeværende sæson. Næste kamp er på hjemmebane onsdag 23/1 kl. 18.30, og holdet består denne aften af Arne, Hasse og Morten.

Samme aften får RBC Aarhus 3 besøg af HØST 3, så der bliver mange spændende kampe at overvære som tilskuer/fan - og både øl og sodavand er stadigvæk kolde!

 

Serie 5 Pulje 2: Stautrup 2 - RBC Aarhus 4

NÆSTEN HELE HOLDET SKIFTET UD

Normalt, når man foretager udskiftninger på et hold, skyldes det ønsker og håb om forstærkning af holdet. Det gør sig ikke nødvendigvis gældende, når vores 3. hold i morgen, onsdag, spiller udekamp mod Stautrup 2. I forhold til holdets første kamp mod Hørning 5, som vi tabte med 4-6, er de to, som vandt sejre for RBC, "sat af" til kampen i Stautrup. 

Den egentlige grund til udskiftningen er selvfølgelig en hel anden, nemlig den at holdet består af hele seks mand. Og onsdag stiller vi op med Carsten, Hasse og Kasper A.

Den direkte grund til at vi denne onsdag aften overhovedet ikke har nogen hjemmekampe, er frøst og fremmest, at Holstebro har trukket sit hold fra Serie 3, og at JBTU dernæst har foretaget en række lidt uforståelige omrokeringer på kampdatoer.

Men næste onsdag spiller både vores 2. hold og vores 3. hold på hjemmebane. 

FANTASTISK PREMIERE AF GULDHOLDET

Serie 3 Pulje 4

Holdkammeraterne og arbejdskammeraterne Ole og Henrik har åbenbart fundet melodien, i hvért fald når det gælder om spille double sammen. I aftenens kamp mod Hørning 4 vandt de "som sædvanlig", denne gang med 3-1. De tre sidste sæt med stensikre 11-8, 11-7 og 11-6.

Bent havde ikke verdens bedste aften, selv om han var ude i både en fire-sætter og en fem-sætter. For megen julemad? For megen tennis eller badminton? Et naturligt lille formdyk, som det sker for alle mennesker? En ting er dog sikkert: Bent skal nok komme igen! Jeg mindes tydeligt et par matcher i efteråret, hvor Bent, som klar 1.mand, vandt tre kampe og fejede gulv med modstanderne.

Ole har en kampånd næsten uden lige. Selv om han taber et sæt eller to, bliver han ved og ved. To fire-sættere vandt han med 11-6 i fjerde sæt. Og en fem-sætter, hvor jeg ville være segnet om af træthed og have pisset bukserne af skræk, vandt Ole med nervepirrende 11-9. 

Henrik, som vi lige akkurat nåede at signe med, inden transfervinduet lukkede i sensommeren 2018, vandt i suveræn stil alle sine tre kampe i stensikre tre sæt. Det gøres ikke meget bedre på vores breddegrader.

STORT tillykke til GULDHOLDET - vi glæder os allerede til næste kamp!

I morgen, onsdag, afvikler vi forårssæsonens

FØRSTE DOBBELTKAMP PÅ HJEMMEBANE

Serie 5 Pulje 2

Klokken 18.30 tager RBC Aarhus 4 imod Hørning 5. Holdet består af hele seks mand, og skifter derfor udseende fra kamp til kamp. Til aftenens kamp mod Hørning 5 er følgende udtaget: Arne, Carsten og Tobias.

Serie 2 Pulje 8

Klokken 20.15 tager RBC Aarhus 1 imod IHF 1. Holdet har her i forårssæsonen hele fem mand til rådighed. Til aftenens kamp er udtaget Lasse, Drøn og Jakob Sonny.

God kamp til alle

Serie 3 Pulje 4

VORES GULDHOLD SPILLER I HØRNING

Om tre timer, klokken 20.15, optræder vores nyoprykkede RBC Aarhus 3 på en af alverdens store udebaner, nemlig kæmpehallen i Hørning, hvor de møder den gamle bekendt Hørning 4.

Vi stiller med følgende hold:  Ole Søndergaard, Bent Andersen og Henrik Skytte.

 

Gå ikke glip af den   

YDERST SPÆNDENDE SÆSONSTART

Vi har godt nok været nødt til at trække vores RBC Aarhus 2, som spillede i Serie 3 i efterårssæsonen, men i stedet for er vores RBC Aarhus 3 som bekendt rykket op i Serie 3, og de spiller, som annonceret andet steds på siden, i Hørning i aften, tirsdag.

I morgen, onsdag, afvikler vi forårssæsonens

FØRSTE DOBBELTKAMP PÅ HJEMMEBANE

Serie 5 Pulje 2

Klokken 18.30 tager RBC Aarhus 4 imod Hørning 5. Holdet består af hele seks mand, og skifter derfor udseende fra kamp til kamp. Til aftenens kamp mod Hørning 5 er følgende udtaget: Arne, Carsten og Tobias.

Serie 2 Pulje 8

Klokken 20.15 tager RBC Aarhus 1 imod IHF 1. Holdet har her i forårssæsonen hele fem mand til rådighed. Til aftenens kamp er udtaget Lasse, Drøn og Jakob Sonny.

God kamp til alle

 

KAMPKALENDER for Uge 2

Tirsdag 8/1 - kl. 20.15:  Hørning 4 - RBC Aarhus 3 (kampen blev flyttet til 15/1, vi vandt 7-3)

Onsdag 9/1 - kl. 18.30:  RBC Aarhus 4 - Hørning 5

Onsdag 9/1 - kl. 20.15:  RBC Aarhus 1 - IHF 1

 

KAMPKALENDER for Uge 3

Onsdag 16/1 - kl. 18.30:  RBC Aarhus 3 - Sisu/MBK 17 (flyttet til 30/1)

Onsdag 16/1 - kl. 20.00:  Stautrup 2 - RBC Aarhus 4

 

KAMPKALENDER  for Uge 4

Onsdag 23/1 - kl. 18.30:  RBC Aarhus 3 - HBTK 74  2 (bortfalder)

Onsdag 23/1 - kl. 18.30:  RBC Aarhus 3 - HØST 3 (flyttet fra 13/3)

Onsdag 23/1 - kl. 18.30:  RBC Aarhus 4 - Purhus 5

Torsdag 24/1 - kl. 19.00:  Rønde 5 - RBC Aarhus 1

 

KAMPKALENDER for Uge 5

Onsdag 30/1 - kl. 18.30:  RBC Aarhus 4 - Stautrup 2

Onsdag 30/1 - kl. 18.30:  RBC Aarhus 3 - S/M 17 (flyttet fra 16/1)

Onsdag 30/1 - kl. 20.15:  RBC Aarhus 1 - Viby 6

Torsdag 31/1 - kl. 20.00:  HØST 3 - RBC Aarhus 3 (flyttet til 7/3)

 

KAMPKALENDER for Uge 6

Onsdag 6/2 - kl. 19.30:  Purhus 5 - RBC Aarhus 4

Onsdag 6/2 - kl. 20.15:  RBC Aarhus 1 - Sisu/MBK 13

 

KAMPKALENDER for Uge 8

Tirsdag 19/2 - kl. 20.15:  Hørning 5 - RBC Aarhus 4

Onsdag 20/2 - kl. 18.30:  RBC Aarhus 3 - Hørning 4  (flyttet til 27/2)

Torsdag 21/2 - kl. 19.30: IHF 1 - RBC Aarhus 1

 

KAMPKALENDER  for Uge 9

Onsdag 27/2 - kl. 18.30:  RBC Aarhus 3 - Hørning 4 (flyttet fra 20/2)

Torsdag 28/2 - kl. 20.15:  Sisu/MBK 17 - RBC Aarhus 3 (flyttet til 14/3)

 

KAMPKALENDER for Uge 10

Mandag 4/3 - kl. 19.30:  HBTK 74  2 - RBC Aarhus 3 (bortfalder)

Onsdag 6/3 - kl. 20.15:  RBC Aarhus 1 - Rønde 5

Torsdag 7/3 - kl. 20.00:  HØST 3 - RBC Aarhus 3 (flyttet fra 31/1) 

 

KAMPKALENDER for Uge 11

Mandag 11/3 - kl. 20.15:  Viby 6 - RBC Aarhus 1

Onsdag 13/3 - kl. 18.30:  RBC Aarhus 3 - HØST 3 (flyttet til 23/1)

Torsdag 14/3 - kl. 20.15:  S/M 17 - RBC Aarhus 3 (flyttet fra 28/2)

 

KAMPKALENDER  for Uge 12

Torsdag 21/3 - kl. 20.15:  Sisu/MBK 13 - RBC Aarhus 1

Serie 5 Pulje 2

Vores 3. hold (som stadigvæk hedder RBC Aarhus 4) skal til Hørning, Purhus og Stautrup. Altså det eneste af vores hold med kun tre modstandere.

Serie 3 Pulje 4

Vores 2. hold (som dog her i forårsturneringen stadigvæk hedder RBC Aarhus 3) skal meget længere væk end 1. holdet - nemlig helt til Holstebro (overnatningsmulighed kunne være: Holstebro Kro er go'). Øvrige destinationer er Hørning, HØST og Sisu/MBK.

Serie 2 Pulje 8

Som sædvanlig er det vores 1. hold, der slipper billigst med rejseomkostningerne. Den længste tur går til Rønde. Øvrige destinationer er Viby, Sisu/MBK og IHF. 

På listen over alle kampdatoer er jeg dog ret sikker på, at Kurt Høholt er kommet til at lave en lille tastefejl, så der står IHF 11, hvor der skulle have stået IHF 1. Men pyt, Kurt er fantastisk hurtig og dygtig til at fodre vi hungrende bordtennisnørder med alle relevante facts og nyheder vedrørende JBTU's turneringer og stævner.

JM for Serie 4, finalen: Sisu/MBK 19 - RBC Aarhus 3 4-6

GULD FOR ANDET ÅR I TRÆK

Da vi lige var rykket op i Serie 4, tabte vi til Sisu/MBK, og vi var derfor meget spændte (og tændte) på om vi kunne slå dem.

I den indledende double måtte vores sejrsvante makkerpar Henrik Skytte og Ole Søndergaard afgive et sæt, som de tabte til Flemming EM92 Povlsen og Christopher Bjerg med 14-16. Henrik og Ole vandt dog doublen med 11-8 i fjerde sæt. 1-0 til os.

Vores Alexander Bitsch tabte sin første kamp til Christopher Bjerg, mens Henrik Skytte slog Flemming Povlsen. Den næste kamp, som stod mellem Sisus Mads Gjesing og vores Ole Søndergaard, blev finaledagens mest spændende. Ole Søndergaard vandt de to første sæt, hvorefter Mads Gjesing vandt de to næste med 11-9 og 11-9, femte og afgørende sæt gik til Mads Gjesing med blot 11-9. Stillingen var nu 2-2.

Flemming Povlsen slog Alexander Bitsch med blot 12-10 i tredje sæt, og Ole Søndergaard måtte bøje sig for Christopher Bjerg i en tæt tresætter. Stillingen var nu 4-2 til Sisu/MBK, men Henrik Skytte bragte os hurtigt op på 3-4 via en overlegen tresætter over Mads Gjesing.

Den næste kamp vandt Ole Søndergaard over Flemming Povlsen uden kamp. Det vides ikke, hvorfor Flemming Povlsen måtte trække sig, men jeg er sikker på, at Flemming måtte trække sig med en absolut gyldig grund, jeg har i hvert fald aldrig oplevet Flemming som værende usportslig. Stillingen var nu 4-4 inden de sidste to kampe.

Sisus Mads Gjesing var favorit mod vores Alexander, men det var Alexander totalt lige glad med, da han vandt kampen i en uhyre sikker tresætter lydende på 11-4, 11-7 og 11-7.

Vi førte nu med 5-4 i kampen om det Jyske Mesterskab, og der resterede blot en enkelt kamp. Den vandt vores Henrik Skytte over Christopher Bjerg med 3-1, og vi var nu Jyske Mestre med 6-4 over Sisu/MBK.

Vi håber på flere gode kampe mod vores venner fra Sisu/MBK. Begge hold er rykket op i Serie 3 efter nytår, så vi kan let ske at komme i samme pulje.

KÆMPE STORT TILLYKKE TIL VORES 3. HOLD MED DET JYSKE MESTERSKAB 2018. I forårssæsonen er de forfremmet til at være vores 2. hold.

JM for Serie 4, semifinale:  RBC Aarhus 3 - Haderslev 5      6-2

PÅ VEJ MOD GULDET 

- slog vi først Haderslev 5 med 6-2 i semifinalen

Henrik Skytte og Ole Søndergaard vandt (som de har for vane) den indledende double med 3-1. Dernæst afgjorde Alexander Bitsch sin første uhyre spændende single med 11-5 i femte og afgørende sæt. Henrik Skytte fulgte op med en sikker 3-1 sejr, hvorpå Bent Andersen tabte en meget kneben kamp med 11-13 i tredje sæt. Altså en føring på 3-1 til os.

I næste runde vaskede Henrik Skytte gulv med sin modstander med 11-6, 11-3 og 11-7, Alexander Bitsch tabte til Haderslevs 1. mand og Bent Andersen sejrede i en sikker tresætter. Altså nu 5-2 til os. 

Henrik lukkede og slukkede med endnu en sikker tresætter. Altså et slutresultat på 6-2 til RBC Aarhus, og vi var dermed sikkert videre til finalen.

Læs om finalen andet steds på siden.

 

STOR DAG FOR RBC Aarhus

- GULDHOLDET gentog triumfen

JM for Serie 4:  Sisu/MBK 19 - RBC Aarhus 3      4-6

Læs om dagens sportslige forløb andet steds på siden.

Siden RBC Aarhus gjorde comeback i bordtennisverdenen i 2014, er der sket mange positive ting. Vi har fået en masse dejlige medlemmer, som har det godt sammen. Vi har med andre ord et glimrende socialt klubliv, hvor medlemmerne bakker hinanden op, både konkurrencemæssigt og rent menneskeligt. I dag, søndag 16. december 2018, er et godt eksempel. To af RBC's, ægte klubmænd, Carsten og Arne, medbragte vores roll-up-banner til JM i Galten, så ingen kunne være i tvivl oml, hvem vi var. Der foruden blev GULDHOLDET massivt støttet af en halv snes klubkammerater I vores Facebook-gruppe. 

- og JA, vi slog Flemming Povlsen & Co (= Sisu/MBK) i finalen med 6-4 

 

GULDHOLDET kan opleves fra søndag formiddag kl. 10.00

Sidste år blev Bent, Alexander og Ole (assisteret af Jacob Yde) Jyske Mestre for Serie 5. Forinden havde de vundet deres pulje, så de dermed var rykket op i Serie 4.

Nu har holdet igen vundet deres pulje og er dermed kvalificeret til at spille Serie 3 efter Nytår. Plus de "som sædvanlig" skal deltage i JM, denne gang i håb om at blive Jyske Mestre for Serie 4. GULDHOLDET er i år forstærket med Henrik, men vejen til guldet er altså også lang, svær og stenet. 

Efter mit skøn er chancen 60-40, for at vi kan slå Haderslev 5 i semifinalen og dermed kvalificere os til at møde Sisu/MBK 19 i finalen. Se mere om vores modstandere i den lille artikel fra i går.

Kom og støt dine klubkammerater i Galten Hallen, først mod Haderslev klokken 10 og dernæst (forhåbentlig) mod Sisu/MBK klokken 13.

 

NB: - Vi skulle næsten medbringe vores roll-up banner!

BREAKING NEWS FRA JM FOR HOLD

Søndag 16. december klokken 10.00 skal RBC Aarhus møde Haderslev 5 i den ene semifinale ved JM for hold i Galten. Vores modstanderes ratingtal: Jørgen Nissen 1297 (11 sejre 12 kampe), Martin Liebermann 1269 (9 sejre 12 kampe) og Laurits Hansen 1130 (5 sejre 12 kampe). Et hold som bestemt ikke skal undervurderes.

Hvis vi vinder den svære semifinale mod Haderslev 5, skal vi med 99 % sikkerhed møde Sisu/MBK 19, som vi ikke rigtig kunne lide at spille imod sidste sæson. S/M's ratingtal: Christoffer Bjerg 1285 (17 sejre 18 kampe), Mads Gjesing 1203 (16 sejre 18 kampe) og Flemming Povlsen 1250 (14 sejre 15 kampe).   

 

UGENS HØJDESPRINGER

- er så ubetinget Alexander med 33 velfortjente point!

Siden sin ankomst for små to år siden har Alexander forbedret sig roligt men sikkert, og han er i dag en uundværlig del af vores succesrige 3. hold, som efter nytår spiller i kval gruppe til Serie 3.

Der foruden scorede Ole 8 point, Henrik 7 point, mens Thorleif fik en enkelt pind at lege med.

Kamp om at komme i semifinalen ved JM for Serie 4-hold, hvor vi allerede er sikret en plads i kval. til Serie 3 kort efter nytår

IMPONERENDE SEJRSVILJE

- af Ole, Alexander og Henrik! Og så har holdet oven i købet en mand siddende derhjemme, Bent, som er lige så stærk!

Ole og Henrik tog, som sædvanlig, sejren i den indledende double. Med en stensikker 3-0 sejr. Hørning gjorde brug af reglen om, at man gerne må bruge en fjerde mand til kun doublen, men lige lidt hjalp det.

Alexander tabte kun en enkelt kamp, og det var mod Hørnings absolutte førstemand, Moes, som har et ratingtal, 1290, som er næsten 200 point højere end Alexanders. Allerede i sin næste kamp tog Alexander godt og grundigt revanche, da han glimrende med en 3-0 sejr. Alexanders tredje kamp blev en tæt femsætter, som Alexander dog afgjorde med sikre 11-6 i sidste sæt. Godt og stabilt spil af Alexander, der som sædvanlig viste sit fine overblik.

Ole plejer at have en årlig downperiode lige omkring jul, efter min mening træthedsbrud som følge af for mange kampe - sidste år spillede han 106 kampe, og i år er han allerede over 50! I år blev denne downperiode dog meget kort. Sin første kamp tabte Ole i en usædvanlig jævnbyrdig firesætter. I sin anden kamp præsterede Ole noget nær et mirakkel, da han bagud med 2 sæt og 1-7 i tredje, alligevel vandt kampen med 14-12 i femte. Og sin tredje kamp vandt Ole så i tre sæt. Utrolig stærkt comeback.

Henrik viste atter engang næsten skræmmende styrke, da han vandt alle sine tre singler. En sikker tresætter og to sikre firesættere. Da holdet sidste sæson rykkede op fra Serie 5 til Serie 4, kneb det en smule med at begå sig i den nye række. Den bekymring har vi ikke i år, efter at Henrik har forstærket holdet, som helt afgjort har mentaliteten og styrken til at kunne begå sig i kval til Serie 3.

Ved JM er holdet nu klar til semifinalerne, hvor vi kommer til at møde vinderen af kampen mellem Fredericia 3 og Haderslev 5. Vurderet efter resultater og ratingtal har vi en realistisk mulighed for at vinde den kamp og dermed komme i finalen...men det kan være en forbandet, modbydelig sovepude at undervurdere sin modstander! Og HVIS det lykkes os at komme i finalen, så venter der os sandsynligvis et brag af en kamp mod 1992-fodboldhelten Flemming Poulsen & Co. Selv om finalen sendes på både TV2 og HBO, så kan det alligevel stærkt anbefales at møde op i Galten for at se kampen live. Finalen løber af stablen søndag den 16. december fra cirke klokken 13.00.

RBC Aarhus 3 ved JM 2018

- Enten har Vadum trukket sig, eller også er de seedede! Hvis de har seeded Vadum, betyder det, at Vadum allerede er i semifinalen, og at de resterende seks hold drøner sammen to og to, hvoraf der så går tre videre til semifinalen sammen med Vadum. Som jeg lige kan se det umiddelbart.

RBC Aarhus 3 ved JM 2018

- Enten har Vadum trukket sig, eller også er de seedede! Hvis de har seeded Vadum, betyder det, at Vadum allerede er i semifinalen, og at de resterende seks hold drøner sammen to og to, hvoraf der så går tre videre til semifinalen sammen med Vadum. Som jeg lige kan se det umiddelbart.

Serie 4 Pulje 3:  RBC Aarhus 3 - S/M 18      9-1

GULD MED EMALJE

Inden onsdag aftens hjemmekamp mod S/M 18 havde vores 3. hold forlængst sikret sig oprykning til kval til Serie 3. Men alligevel formåede vi at koncentrere os om at give Sisu en røvfuld. Det omvendte opgør (i Sisu i sidste uge) vandt vi med 6-4, og dengang havde vi problemer med Sisu's "prik-prik-prik-prik".

Vores eneste nederlag i denne match kom i Oles meget spændende femsætter mod Kenneth, som Kenneth vandt med 11-7 i femte sæt.

Ole & Henrik vandt doublen i suveræn stil, i en usædvanlig sikker tresætter.  Ole vandt to kampe og Henrik vandt tre kampe. Men allermest suveræn var dog Alexander, som ikke blot vandt sine tre kampe, men gjorde det i meget sikker stil. To 3-0 sejre og en sikker 3-1 med 11-3 i fjerde sæt.

Med den usædvanlig sikre og flotte puljesejr har vores 3. hold kvalificeret sig til JM i Galten den 16. december. Jeg har tænkt mig at tage til Galten for at støtte vores hold, og jeg har tænkt mig at medbringe vores 2 meter høje roll up banner, så vi , lige som vores spillere, kan gøre god reklame for RBC Aarhus. Hvis der er klubkammerater, der vil med til Galten, kan de bare kontakte mig. 

Serie 2 Pulje 7:  RBC Aarhus 1 - Hørning 3      3-7

BRONZE UDEN BRUG AF RESERVER

Inden aftenens kamp var det allerede forlængst afgjort, at Hørning 3 var den ene af to oprykkere til kval til Serie 1 efter nytår. Og det var ligeledes afgjort, at vi ville blive en flot nr. tre hele tre point foran Sisu/MBK. Men derfor kæmpede vi nu for det alligevel.

Og vi startede da også vældig godt med at komme foran i holdmatchen med 2-0. Først fik Lasse og Thorleif revanche for sidste uges nederlag til de samme to Hørning-spillere, med en meget sikker 3-0 sejr. Dernæst vandt Thorleif sin første single.

Kim spillede meget lige op med Henrik, som han slog i sidste uge, men marginalerne var ikke på hans side. Og hans to sidste kampe gik til Hørning. 

Thorleif vandt, som skrevet, sin første kamp, men tabte så de to næste, begge kampe i fire sæt.

Lasse slog Hørnings 1.-2. mand, Uffe, i en sikker tresætter, tabte til John, og var så ude i en utrolig spændende femsætter mod Henrik, som han blot tabte med 12-10 i femte.

Vores 1. hold har vundet næsten lige så mange kampe, som de har tabt her i efteråret. Og når man tænker på, at holdet kun har haft de samme tre spillere at tage af, så vidner det om både seriøst gå-på-mod, stabilitet og klubånd. Men her til forårssæsonen SKAL vi have fundet en fjerde- og måske femtemand, så vores bronzevindere ikke risikerer at køre træt. 

 

 

Serie 2 Pulje 7:  RBC Aarhus 1 - Hørning 3      3-7

BRONZE UDEN BRUG AF RESERVER

Inden aftenens kamp var det allerede forlængst afgjort, at Hørning 3 var den ene af to oprykkere til kval til Serie 1 efter nytår. Og det var ligeledes afgjort, at vi ville blive en flot nr. tre hele tre point foran Sisu/MBK. Men derfor kæmpede vi nu for det alligevel.

Og vi startede da også vældig godt med at komme foran i holdmatchen med 2-0. Først fik Lasse og Thorleif revanche for sidste uges nederlag til de samme to Hørning-spillere, med en meget sikker 3-0 sejr. Dernæst vandt Thorleif sin første single.

Kim spillede meget lige op med Henrik, som han slog i sidste uge, men marginalerne var ikke på hans side. Og hans to sidste kampe gik til Hørning. 

Thorleif vandt, som skrevet, sin første kamp, men tabte så de to næste, begge kampe i fire sæt.

Lasse slog Hørnings 1.-2. mand, Uffe, i en sikker tresætter, tabte til John, og var så ude i en utrolig spændende femsætter mod Henrik, som han blot tabte med 12-10 i femte.

Vores 1. hold har vundet næsten lige så mange kampe, som de har tabt her i efteråret. Og når man tænker på, at holdet kun har haft de samme tre spillere at tage af, så vidner det om både seriøst gå-på-mod, stabilitet og klubånd. Men her til forårssæsonen SKAL vi have fundet en fjerde- og måske femtemand, så vores bronzevindere ikke risikerer at køre træt. 

 

 

Serie 2 Pulje 7:  RBC Aarhus 1 - Hørning 3      3-7

BRONZE UDEN BRUG AF RESERVER

Inden aftenens kamp var det allerede forlængst afgjort, at Hørning 3 var den ene af to oprykkere til kval til Serie 1 efter nytår. Og det var ligeledes afgjort, at vi ville blive en flot nr. tre hele tre point foran Sisu/MBK. Men derfor kæmpede vi nu for det alligevel.

Og vi startede da også vældig godt med at komme foran i holdmatchen med 2-0. Først fik Lasse og Thorleif revanche for sidste uges nederlag til de samme to Hørning-spillere, med en meget sikker 3-0 sejr. Dernæst vandt Thorleif sin første single.

Kim spillede meget lige op med Henrik, som han slog i sidste uge, men marginalerne var ikke på hans side. Og hans to sidste kampe gik til Hørning. 

Thorleif vandt, som skrevet, sin første kamp, men tabte så de to næste, begge kampe i fire sæt.

Lasse slog Hørnings 1.-2. mand, Uffe, i en sikker tresætter, tabte til John, og var så ude i en utrolig spændende femsætter mod Henrik, som han blot tabte med 12-10 i femte.

Vores 1. hold har vundet næsten lige så mange kampe, som de har tabt her i efteråret. Og når man tænker på, at holdet kun har haft de samme tre spillere at tage af, så vidner det om både seriøst gå-på-mod, stabilitet og klubånd. Men her til forårssæsonen SKAL vi have fundet en fjerde- og måske femtemand, så vores bronzevindere ikke risikerer at køre træt.