ALLE VORES FIRE HOLD RYKKER OP

RBC Aarhus 1 rykker fra Serie 2 op i Serie 1 efter en meget tæt og uhyre spændende afslutning på puljen, hvor det lykkedes os at overhale de to forhåndsfavoritter, Sisu/MBK og Viby, og dermed sikre os puljens førsteplads.

RBC Aarhus 2 rykker fra Serie 3 op i Serie 2 efter meget sikre sejre over Silkeborg og HØST. Puljefinalen tabte vi til Sisu/MBK, som dermed fik deres første sejr over os i meget lang tid. Men vi rykker op som meget sikre to’ere.

RBC Aarhus 3 rykker fra Serie 4 op i Serie 3 efter en suveræn indsats uden nederlag. Store klubber som Viby, Hørning og Sisu/MBK måtte bøje sig i støvet, og holdet er så stærkt, at de sandsynligvis vil kunne klare sig udmærket i Serie 3 efter jul.

RBC Aarhus 4 rykker fra Serie 5 op i Serie 4 efter at have vundet puljen foran Sisu/MBK. Holdet lagde meget stærkt ud med tre sejre, og selv om puljens anden halvdel forløb knap så godt, var indsatsen rigelig til puljesejr og oprykning.

RBC Aarhus 5 bliver en realitet fra starten på forårssæsonen.

Vi takker alle vores modstandere for fairplay og behageligt samvær, og vi glæder os meget til at slå Jer i den kommende forårssæson 😉.

Serie 2 Pulje 4, Viby 7 - RBC Aarhus 1:  4-6
 
1. HOLDET GJORDE DET UMULIGE MULIGT
 
Sikke en kampånd. Lige nu ligger vores Serie 3, Serie 4 og Serie 5 til oprykning, og med aftenens overraskende sejr over Viby, blander vores 1. hold sig nu også i oprykningskapløbet.
 
Efter at doublen er blevet flyttet op på den øverste plads på holdskemaet, har vi opdaget, hvordan den har utrolig stor betydning for resten af kampens forløb. Taber man doublen, er der pludselig meget lang vej til en sejr.
Men Lasse og Jon koncentrerede sig om opgaven og vandt kampen med 3-0. Både første og tredje sæt var snævre, men det siger bare noget om kampånden.
 
Også Kasper kæmpede forbilledligt, da han umiddelbart efter doublen spillede sin første single, som han vandt med de nervepirrende cifre 11-9, 11-9 og 13-11. En vigtig sejr som gav holdet endnu et skud optimisme. Kasper vandt ikke flere kampe, men var dog meget tæt på endnu en sejr, da han var ude i en femsætter imod Lars Arknæs.
 
Når man forsøger at tippe kampens resultat, starter man med at tælle tre sejre til Lasse. Og de tre sikre sejre er kun kikset en enkelt gang, nemlig i udekampen mod Sisu/MBK, og jeg er sikker på, at Lasse tørster efter revanche, når vi i vores næste (og alt afgørende) kamp tager imod Sisu/MBK. I aftenens kamp mod Viby var der dog ingen slinger i Svalebæk-valsen, da Lasse blot afgav et enkelt sæt.
 
Stillingen før aftenens sidste kamp var 5-4 til os. Jon The Sailor Møller har blot trænet fire-fem gange i år, men rutine og fightervilje fornægter sig ikke. Efter to hæderlige nederlag nægtede Jon at modtage flere, og det var utrolig heldigt for RBC, da Jon skulle spille den allersidste og afgørende kamp. Efter sejr i de to første sæt gik Jon ned med flaget i de to næste, hvor han blot fik tre og fire point, så der var nok ikke nogen, som troede på, at Jon ville vinde den kamp. Men pludselig - hvor det så end kom fra - fremtryllede Jon en indre styrke, som overraskede det måbende publikum, og Jon vandt femte sæt med de klare cifre 11-7.  
Og dermed vandt RBC Aarhus 1 matchen med 6-4.
 
Sejren var dog kun et (meget vigtigt) skridt på vejen, da vi onsdag 27/11 klokken 20.15 får besøg af puljens andet tophold, Sisu/MBK 11. Den omvendte kamp på udebane tabte vi med 3-7, men nu er der så chance for revanche. Det må trække en masse tilskuere, både klubkammerater og andre. Ikke mindst fordi der denne aften spilles hele tre kampe. Både vores 2. hold og vores 4. hold spiller vigtige kampe fra klokken 18.30.

Serie 3 Pulje 5, Silkeborg BTK 8 - RBC Aarhus 2: 0-10

SERIE 3 RÆKKER ATTER UD EFTER STJERNERNE

De tidligere dobbelte jyske mestre har genfundet formen, hvilket tirsdag aften gik ud over søheltene fra Silkeborg. Bedømt ud fra holdskemaet var silkeborgenserne bestemt ikke nogen nem opgave. Faktisk ser det ud som om, vores spillere i flere af kampene måtte kæmpe hårdt for sejren, hvilket gør præstationen endnu større.

Allerede i doublen mødte Ole & Henrik stor modstand, da de sidste to sæt blot blev vundet med snævre 12-10, 13-11.

Dem der kæmper hårdest og mest koncentreret får ofte marginalerne med sig, så det ser ud som om, at Ole har kæmpet røven ad af bukserne i sin første single, som han vandt med 14-12, 12-10 og 12-10. Den næste tresætter blev vundet meget lettere, mens den sidste kamp blev vundet med 11-9 i femte sæt. Ole har tilsyneladende fået kræfterne tilbage efter at have deltaget i hele to holdkampe i sidste uge.

Alexander fortsatte sin stabile udvikling. Han er altid god for mindst én sejr, og tirsdag aften vandt han hele tre.
Henrik er lige så stabil. Han vinder næsten altid sine tre singler, hvilket han også gjorde denne aften.

Ét af holdets mål for denne halvsæson var at komme i finalen om det jyske mesterskab, hvilket dog ikke bliver til noget, da JBTU har besluttet sig for at sløjfe det JM for hold, som plejer at blive spillet i december. Der er dog stadigvæk meget at kæmpe for. Således kan vores Serie 3 rykke op i Serie 2 efter jul, hvis holdet bliver imellem puljens to bedste her i efterårssæsonen.
Det bliver dog en meget vanskelig opgave at sikre sig oprykning, da vi tilsyneladende har tre næsten lige stærke hold, som bejler til Serie 2. Nemlig Sisu/MBK med Flemming Povlsen & Co, HØST med norsk Go'Dag Go'Dag besætning og så vores eget Stjernehold.

UAFGJORT PÅ UDEBANE ER IKKE SÅ SKIDT ENDDA
 
Serie 3 Pulje 5:  HØST 3 - RBC Aarhus 2         5-5
 
HØST er åbenbart ikke helt så dårlige til at spille bordtennis, som de er til at skrive holdsedler, hvor man hverken kan læse, hvem der spiller, eller hvilke resultater det har medført. 
 
Henrik og Ole lagde godt ud, da de vandt doublen med 11-8 i fjerde sæt.
 
Singlerne var ikke lige Oles livret denne torsdag aften. Den første kamp var Ole dog meget tæt på at vinde, da han tabte femte sæt med blot 9-11. De næste par kampe var ikke noget at skrive hjem om, hvilket sådan set er meget forståeligt, da Ole straks efter sin hjemkomst fra en magelig ferie på Gran Canaria blev bedt om at hjælpe Serie 4, hvilket betød fire kampe. Og dagen efter, her torsdag, skulle han så i ilden igen med endnu fire kampe.
 
Alexander tabte til HØST's førstemand, og var der efter ude i to femsættere, hvor han i den ene tabte lige så knebent, som han vandt i den anden. Så alle tre spillere var involveret i sejre.
 
Henrik gjorde heldigvis rent bord, da han vandt alle sine tre kampe, hvilket lunede i det samlede regnskab. Han aspirerer kraftigt til at ende øverst på raitinglisten for Serie 4.
 
To uafgjorte kampe er måske ikke, hvad holdet har drømt om, men ikke desto mindre er det tilstrækkeligt til stadigvæk at kunne kæmpe med om de to øverste pladser, som giver adgang til Serie 2.
Så blev det OMSIDER ONSDAG med to hjemmekampe
 
- begge kampe spilles onsdag 6/11 klokken 20.15
 
Vores 1. hold får besøg af Rønde 4, kampen spilles på Centercourt og Bord 3. Vores 3. hold tager imod Hørning 5, og den kamp spilles på Bord 5 og Bord 6.
 
Serie 2 Pulje 4: RBC Aarhus 1 - Rønde 4
Den omvendte kamp i Rønde vandt vi med 7-3, og holdet bestod dengang af Lasse, Kasper H og Claus. Desværre foreligger den aktuelle holdopstilling til aftenens kamp endnu ikke, men mon ikke Lasse og Kasper optræder som "gengangere", og den sidste plads besættes så med enten Claus eller Jon.
Vores 1. hold ligger på en skridsikker tredjeplads, og der er ikke ret langt op til nr. 1 og nr. 2, som udløser oprykning til Serie 1. For at blande os i den oprykningskamp, SKAL vi slå Rønde 4, og der foruden skal vi overraske stort mod enten Viby ude eller Sisu/MBK hjemme. Verden går dog ikke under, hvis vi misser oprykningen. For det første drejer det sig kun om bordtennis, og for det andet kan vi godt få svært ved at stille med et tilstrækkelig stærkt hold i Serie 1.
 
Serie 4 Pulje 3: RBC Aarhus 3 - Hørning 5
Vores 3. hold har vundet sine to første kampe og indtager dermed en sikker førsteplads. Hørning ligger dog lige i rumpetten på os, så kampen bliver under ingen omstændigheder nogen nem opgave. Sarah, som indtil nu har vundet sine seks første kampe, er ikke at finde på holdkortet denne aften. Hun afløses af Tobias, hvilket dog ikke gør vores chancer mindre. Der foruden består holdet af de to gengangere Sofie og Peter.
Alt i alt er vi slet ikke så dårligt stillet, da den samlede holdtrup består af Sarah, Bent, Tobias, Peter og Sofie - en fem"mands" trup som i mine øregange lyder meget overbevisende.
Serie 2 Pulje 4, IHF 1 - RBC Aarhus 1:       5-5
 
MAN KAN IKKE SPILLE FREMRAGENDE HELE SÆSONEN
 
Lasse og Kasper startede fint med at vinde doublen med sikre 11-6 i femte sæt. Stærkt at slå Kent og Brian, som har spillet mange doubler sammen.
 
Kasper har spillet bemærkelsesværdig godt hele sæsonen, så der skulle selvfølgelig komme et lille formdyk på ét eller andet tidspunkt - og det var så her til aften! Holdsedlen er så mangelfuld udfyldt, at man ikke har en jordisk chance for at vide om sættene endte 11-0 eller 16-14. Der er forhåbentlig noget, som IHF er bedre til. Men jeg kan da se, at Kasper var ude i en femsætter, og at han i de to øvrige kampe var ude i noget 10-12 og 9-11. Hesten står stadigvæk ude i stalden, så Kasper skal nok komme op på den igen.
 
Lasse gjorde som forventet, nemlig at vinde alle sine tre kampe. Faktisk kan Lasse ikke overraske positivt, da vi alle sammen forventer, at han spiller alle sine modstandere ud af pladen. Derimod kan han sagtens overraske negativt, han behøver såmænd bare at tabe et par sæt. Men her til aften vandt Lasse alle sine kampe med 3-0.
 
Som sagt, kan man ikke læse ret meget ud af den holdseddel, men jeg kan da se, at Claus vandt sin kamp mod Kent med 3-2. Og deres sidste opgør vandt Claus da forøvrigt også. Man kan generelt (det gælder i næsten alle holdkampe) heller ikke vide, nøjagtig hvornår en bestemt kamp er spillet, men hvis det forholder sig som angivet på holdsedlen, så vandt Claus en meget afgørende kamp, som sikrede os 5-5 i stedet for 4-6.
 
Vi ligger stadigvæk på en meget flot tredjeplads i puljen.
Serie 4 Pulje 3, Sisu/MBK 17 - RBC Aarhus 3:  4-6
 
2 RBC-SEJRE NEDE I SISU PÅ ÉN UGE
 
Vores 3. hold kører med klatten. I sidste uge slog vi Viby 9 med 7-3, og tirsdag aften besejrede vi Sisu/MBK 17 med 6-4 på udebane.
 
Sarah og Sofie spiller stadigvæk en rigtig god double sammen, men de har måttet sande, at de selvfølgelig møder mere modstand her i Serie 4. Sejrene skal dog nok komme.
 
Sofie fik ikke rigtig fat i Omar al Zein, men i de to øvrige kampe var der spænding om udfaldet. I de to sidste sæt mod Zoran Lekovic (hmm?) opnåede Sofie 10 og 8 point, mens hun i kampen mod Tue Jacobsen blot tabte fjerde sæt med 9-11. Kom igen.
 
Peter Tju Bang Jensen fulgte sidste uges to sejre op med tre nye. Omar blev besejret med 11-2 i femte sæt. Zoran blev ekspederet ud ad pladen med 5, 4 og 5 i en meget sikker tresætter, og Tue måtte affinde sig med et nederlag på 6-11 i fjerde og afgørende sæt. Sejr til Peter med flere meter.
 
Sarah på Toppen af Poppen. Tre sejre blev med aftenens indsats forvandlet til seks. Om end de stred, de måtte alle ned. Sarah har en fremragende evne til at koncentrere sig, uanset hvor lange kampene bliver. I aftenens opgør blev kampene dog ikke specielt lange, da Sarah afsluttede dem i to sikre firesættere og en sikker tresætter.
 
Vi glæder os allerede til næste kamp, som er hjemmekampen mod rækkens andet ubesejrede hold, Hørning 5.
Serie 5 Pulje 2. RBC Aarhus 4 - Grenå 2:             7-3          
 
 
SVÆRT AT FÅ ARMENE NED
 
Selvfølgelig kommer vi til til at opleve nederlag og dårlige tider, men lad os søbe i det til den tid. I øjeblikket går vi fra sejr til sejr, fra den ene positive oplevelse til den anden. En af de mest positive facts er, at undertegnede indtil nu ikke har ramt en skid på vores Tip Kampens Resultat, og det betragter jeg afgjort som en win-win situation.
 
Vores double bestod denne gang af veteranen Carsten og debutanten Mads. To mand der aldrig har spillet sammen før - og alligevel går de hen og vinder en jævnburdig kamp med 3-1. Fantastisk start.
 
Kasper A gjorde rent bord i single. Tre sejre ud af tre mulige. En meget sikker tresætter, en lidt mere spændende firesætter, og så aftenens mest spændende (og éneste) femsætter, som Kasper koncentreret reddede i land med 12-10. Dejligt at det denne aften lykkedes for Kasper at vise (næsten) sit fulde potentiale. God tur til Berlin.
 
Carsten rullede sig også næsten helt ud. Efter at have tabt sin første kamp med knebne 9-11 i en firesætter, vendte Carsten i sin næste kamp resultatet på hovedet ved selv at vinde med 11-9 i fjerde sæt. Og Carsten blev bedre og bedre, efterhånden som holdkampen skred frem, sin tredje og sidste kamp vandt han således i sikre tre sæt.
 
Debutanten, Mads, gjorde det meget bedre, end hovedparten af de ca. 200 tilskuere havde forventet. Mads spillede ene firesættere, og han blev aldrig nogen sinde spillet ud af pladen. Allerede i sin første kamp var han tæt på at sejre, og i sin anden kamp ondulerede han Grenås 1. mand. Inden Mads skulle spille sin sidste kamp, var det allerede afgjort, at RBC havde vundet matchen. Det var kun et spørgsmål om sejrens størrelse, men Mads var meget tæt på at gøre det til 8-2 i stedet for 7-3. Ved stillingen 13-13 i sidste og afgørende sæt lukkede Grenå-spilleren, Per Jørgensen, kampen med en kantbold og en netruller. En fremragende debut for Mads.
Tirsdag 29/10 kl. 18.30, Serie 4 Pulje 3:  Sisu/MBK 17 - RBC Aarhus 3
 
VORES 3. HOLD ER FAVORITTER UDE MOD SISU/MBK
 
- med mindre Sisu trækker en kanin af hatten, hvilket jo er sket før
 
Det er vist meget sjældent, vi har været favoritter mod Sisu, men hvor Sisu/MBK 17 i forrige runde tabte ude til Hørning 5 med 2-8, så vandt vi hjemme mod Viby 9 med 7-3. Og det var vel at bemærke et stærkt Viby hold.
Sarah vandt 3 kampe, Sofie og Peter vandt to kampe hver. Og vi stiller med samme opstilling imod Sisu.

-HALLO, SISU, SÅ I RØGEN 🙂 ?

Serie 5 Pulje 2: Sisu/MBK 19 - RBC Aarhus 4 4-6

DANMARKS STØRSTE KLUB BESEJRET AF RBC

Ud af de fire doubler som RBC har spillet de sidste par dage, har vi kun vundet én, og det var Arne og Carstens fornemme sejr over Sisu's 2 G'er, Georgian og Grethe. En meget tæt kamp, som vi vandt efter fire spændende sæt.
Carsten spillede åbenbart som nat og dag. Først sejr i doublen sammen med Arne, så klart nederlag til Georgian. Knebent nederlag til Grethe. Overlegen sejr i tre sæt over Sisu's 1. mand, Morten.
Arne var heller ikke tilfreds med "kun" at vinde doublen. Så det blev til yderligere to sejre plus et enkelt nederlag. Nederlaget var til Sisu's 1. mand, Morten, mens sejrene blev hentet i en tresætter over Grethe og en firesætter over Georgrian, den sidste kamp med de mildest talt besynderligere cifre 8-11, 11-3, 1-11 og 14-16.
Aftenens absolut største positive overraskelse var dog Jans to sejre. Da Jan kom til klubben for et par måneder siden, var han helt klart en novice udi bordtennissporten. Med jernvilje og klubkammeraters hjælp er Jan blevet mindst et par hundrede % bedre. Efter et praktikforløb er det nu lykkedes for Jan at blive fastansat. I aftenens dyst mod Sisu tabte Jan til Sisus's 1. mand, Morten, i en lige kamp. Dernæst slog Jan Sisu's to G'er, Georgian og Grethe, i to meget tætte kampe.

Den samlede høst for denne uges fire kampe er tre sejre og en uafgjort - det er ikke så skidt endda at være RBC'er!

DET GØRES IKKE MEGET BEDRE PÅ VORES BREDDEGRADER

- RBC på toppen med to sejre og en uafgjort

Serie 3 Pulje 5: RBC Aarhus 2 - Sisu/MBK 15 5-5
Aftenens første opgør var en spændingsmættet dyst mellem to hold, som tidligere har mødt hinanden i både turneringskampe, træningskampe og ved JM. Og slutresultatet uafgjort 5-5 var nok meget rimeligt.
Mod (vores) forventning vandt vi ikke doublen. Henrik og Ole tabte en nervepirrende 5 sætter til Flemming Povlsen og Christoffer Bjerg med 9-11 i sidste sæt.
Ole var ikke helt på toppen denne aften, men han skrabede nu heller ikke bunden. Han var chanceløs mod Flemming, men tabte med blot 12-14 i fjerde til Christoffer. Og så slog han Anders Bjerre med 11-6 i femte.
Bent var også chanceløs mod Flemming, men gjorde det rigtig godt i de to andre kampe. Han accepterede ikke truende nederlag, men blev ved med at kæmpe og var således ude i to spændende femsættere, hvor af han tabte den ene til Christoffer og vandt den anden over Anders.
Henrik vandt, som så ofte før, alle sine tre kampe. Faktisk afgav han ikke så meget som et sæt. Meget flot.

Serie 2 Pulje 4: RBC Aarhus 1 - ÅBV 86 1 8-2
Serie 2 stillede med en ny doublekonstellation, nemlig Lasse og Jon, og det blev faktisk en jævnbyrdig affære - indtil fjerde sæt, hvor gassen gik af ballonen og vi tabte kampen! Det medførte nu ikke den helt store bekymring , da vi lige havde fået at vide, at ÅBV kun stillede med to mand, nemlig Finn Lorentzen og Hans Politimand. Tredjemanden, Zippe, er ikke meget for at gå ud, når det er mørkt. Så selv om vi tabte doublen, førte vi alligevel 3-1.
Jon var lidt rusten, men kom alligevel ud i to femsættere, som begge blev afgjort med 11-9 sidste. I kampen mod Hans trak Jon det korteste strå, mens det var omvendt mod Finn. Udmærket comeback.
Kasper gjorde rent bord med en sikker sejr i tre sæt over Finn og en sejr i fire sæt over Hans, hvor fjerde sæt blev vundet med 11-1. Igen gode ranglistepoint til Kasper, som nu har vundet over halvdelen af sine kampe.
Lasse var selvfølgelig træt af, at han sidste gang, i udekampen mod Sisu, kom til at tabe en kamp. Så begge sine kampe afgjorde han i hurtige tresættere. Og han ligger stadig nr. 1 på Toplisten.

Serie 4 Pulje 3: RBC Aarhus 3 - Viby 9 7-3
Det gæstende Viby hold var det samme, som besøgte os sidste sæson, da de i Serie 5 slog os med 10-0. Så det var med lidt bange anelser, vi tog imod Viby.
Og bekymringen blev ikke mindre, da Viby i doublen slog Sarah og Sofie i en femsætter.
Men derefter kørte det for os.
Peter "slår på alt og alle" Jensen tabte en femsætter til Shahin Dayyani, men de to andre modstandere blæste han ud ad pladen. At nederlaget til Shahin ærgrede Peter så meget, som det tydeligvis gjorde, er gode tegn.
Sofie både spiller og tænker/analyserer bordtennis. Måtte bøje sig i en spændende femsætter mod Vibys 1. mand , Shahin, men vandt sine to øvrige kampe i henholdsvis tre og fire sæt.
Sarahs indsats er et kapitel for sig. Da hun tabte de to første sæt mod Shahin (det andet sæt oven i købet med 11-2), var der ingen, der troede på, at Sarah ville vinde den kamp. Men hvad skete der så? Jo, Sarah lagde taktikken om og vandt de tre næste sæt. Dernæst slog Sarah så Jonas Lyhne i meget sikre tre sæt. Og den sidste kamp vandt Sarah over Tom Jakobsen med 11-9 i en uhyggelig spændende femsætter.

Fantastisk start for RBC Aarhus.

Serie 5 spiller ude mod Sisu/MBK 19, torsdag kl. 20.15
 
Holdet består af de to garvede kæmper Arne og Carsten samt af debuttanten Jan. 
Hvis Arne spiller bare tilnærmelsesvis så godt, som han gør til træning, så vinder han alle sine tre kampe, men (som så mange andre) når han ikke altid sit topniveau. Carsten spiller klogt, og hvis han fine spil lykkes, vinder han også kampe.
Ingen forventer at debuttanten Jan vinder kamp(e) denne aften. Da han kom til klubben for tre måneder siden, var hans bordtennismæssige evner bestemt ikke overvældende, men han er mødt op til samtlige træningsaftener, hvor flere af vores øvrige medlemmer har været flinke til at spille med ham. Og Jans indædte, determinerede vilje til at lære har allerede bragt ham langt frem.
Sisu/MBK plejer at have gode spillere på alle deres hold, men hvis vi rammer dagen, er vi ikke chanceløse.
Glem alt om TV - nu er det OMSIDER ONSDAG (2)
 
Klokken 20.15 afvikler vi to kampe på samme tid. Serie 2 spiller på Centercourt og Bord 3. Serie 4 spiller på Bord 5 og Bord 6.
 
Serie 2 består af Claus, Kasper og Lasse. Jon har travlt med at spare sammen til nye tænder á 19.000 kroner pr. stk.
Holdet ligger på en sikker tredjeplads lige efter de to tophold Sisu/MBK 11 og Viby 7. Hvis vi vil gøre os håb om at ende på en af de to første pladser, som giver oprykning til Serie 1, så skal vi slå enten Sisu hjemme hos os eller Viby på udebane.
Men onsdag aften gælder det ÅBV 86 1, og selv om ÅBV indtager puljens sidsteplads, skal de absolut tages seriøst. Holdet består af tre superveteraner, som, hvis de lugter blod, hurtigt sætter modstanderne til livs.
Omvendt ved jeg også, at Claus brændende ønsker at nedlægge en konstant snakkende spiller fra ÅBV 😉. Lasse er ekstra opsat, fordi han kom til at tabe en kamp til Allan Nielsen fra Sisu, og Kasper er i så god form, at han ikke kan undgå at vinde en kamp eller to. 
 
Serie 4 består denne aften af Sarah, Peter og Sofie. De to S'er, Sarah og Sofie, vandt sidste år JM i Serie 5 for Odder. I år stiller de heldigvis op for os. De plejer at spille en fantastisk double sammen, så mon ikke de også stiller sådan op denne aften. Eksplosive Peter skyder på alt og alle, og styrkemæssigt er han helt på højde med vores spillere på Serie 3. Men der bliver også brug for al den styrke, vi kan fremtrylle, da vi er kommet i en svær pulje med tre meget stærke hold, ikke mindst Sisu/MBK 17, som vi møder onsdag aften.  
Glem alt om TV - nu er det OMSIDER ONSDAG (1)
 
Vi  lægger ud med et brag af en kamp allerede klokken 18.30, når vores Serie 3 får besøg af Flemming EM 92 Povlsen (Povlsen med v for vinder) og Co fra Sisu/MBK. Vores hold består denne aften af Ole, Henrik og Bent. 
Både i turneringskampe og træningskampe har vi hidtil haft overhånden, men den sidste match blev vundet med mindst mulig margin, så vi skal virkelig op på tæerne og ned i knæene, hvis vi vil besejre vores venner fra Sisu. Da frænde som bekendt er frænde værst, bliver vi dog nødt til at ausradieren unsere freunde. Problemet er dog at både Christoffer, Anders og Flemming rent faktisk godt kan spille bordtennis, så det bliver garanteret en uhyrre lige og spændende kampe
SIG TIL KONEN/KÆRESTEN AT I SKAL SPISE TIDLIG AFTENSMAD DENNE DAG, SÅ DU KAN NÅ AT KOMME OG SE KAMPEN   
Så er det OMSIDER ONSDAG
-  med 3 x TOPUNDERHOLDNING
 
Både vores 1. hold, vores 2. hold og vores 3. hold spiller hjemme, mens vores 4. hold spiller ude mod Sisu/MBK 19 klokken 20.15.
 
RBC Aarhus 2 tager imod Sisu/MBK 15 allerede klokken 18.30. Med på Sisus hold er den gamle EM-helt fra 1992, Flemming Povlsen.
 
RBC Aarhus 1 tager imod bundproppen ÅBV 86 1 klokken 20.15. På det sidste er ÅBV dog blevet stærkere og stærkere.
 
RBC Aarhus 3 tager imod Viby 9, også klokken 20.15.
 
Det vil være TOPPEN AF POPPEN, hvis nogen af Jer melder Jer til at betjene vores nye tælleapparater. Tjansen er hel problemfri, og vi kan skiftes nogle gange i løbet af aftenen. Jeg kan desværre ikke selv, da jeg med glæde påtager mig at føre holdsedlerne for alle tre kampe. 

Den udsatte kamp i Serie 2 er spillet

- og de to forhåndsfavoritter topper nu listen

JBTU/DGI E 2019 - S2 Pulje 4

Stilling
Topliste

Tid # Hjemmehold Udehold Spillested Resultat Point  
ti 17‑09‑2019 19:00 372118 ÅBV 86 1 Viby 7 Ellekærskolen 1-9 0-2

JBTU/DGI E 2019 - S2 Pulje 4

Vis alle kampe
Topliste

  Hold Kampe Vundne Uafgjorte Tabte Score Point
1 Sisu/MBK 11 4 3 1 0 27-13 7
2 Viby 7 4 2 2 0 27-13 6
3 RBC Aarhus 1 4 2 1 1 21-19 5
4 Rønde 4 4 1 0 3 17-23 2
5 IHF 1 4 1 0 3 16-24 2
6 ÅBV 86 1 4 1 0 3 12-28 2

VORES 1.HOLD FÅR BESØG AF ÅBV 86 1 PÅ ONSDAG 23/10 KL. 20.15.

Sisu/MBK 11 - RBC Aarhus 1 7-3

VI FALDT MED ÆREN I BEHOLD

Ud af de syv tabte kampe var fire af dem så lige, at de lige så godt kunne være gået den anden vej.
Lige som imod Viby kom vi bagud med 3-0. Lasse og Kasper tabte doublen med 3-1, Claus tabte i tre sæt med 11-9 i tredje, og Kasper tabte en meget lige tresætter.
Lasse reducerede Sisu's føring til 3-1 ved at vinde en firesætter, og Kasper var meget tæt på at gøre Lasse kunststykket efter, Claus gjorde det udmærket men tabte med 13-11 i fjerde sæt. 5-1 til Sisu. Og da Lasse tabte sin første kamp her i efterårssæsonen, var vi bagud med 6-1.
Claus vandt et sæt i sin anden kamp, som han tabte med knebne 13-11 i fjerde.Sin tredje kamp tabte Claus til Sisu's førstemand.
I sin sidste kamp blæste Lasse sin modstander ud af banen.
Kaspers to første kampe havde været så lige, at han lige så godt kunne have vundet mindst den ene af dem. Og i den tredje kamp lykkedes det så endelig for Kasper, som vandt tredje og fjerde sæt med 11-6 og 11-6.

Altså en 7-3 sejr til Sisu/MBK 11. Selvfølgelig havde vi håbet på, at kunne spille uafgjort, men vi mødte altså rækkens storfavorit, så et 7-3 nederlag er ingen katastrofe.

Serie 2 Pulje 4: Sisu/MBK 11 - RBC Aarhus 1, torsdag 10. oktober kl. 20.15

KAN VI DRILLE STORFAVORITTEN PÅ UDEBANE?

Lasse har vundet alle sine kampe indtil nu, og det har han tænkt sig at blive ved med. God idé.
Kasper og Claus har vundet henholdsvis fire og tre kampe, her iblandt kampe, som vi bestemt ikke havde regnet med.
Ingen af Sisu's spillere har raitingpoint i nærheden af Lasses, men de har i gennemsnit et par hundrede point mere end Kasper og Claus, hvilket dog ikke har fået vores spillere til at ryste hverken på hovedet eller i bukserne. Og hvorfor skulle de også det? Danmark slog Tyskland ved fodbold EM i 1992, Martin Pedersen vandt for nylig VM i landevejscykling, og i 1966 fik jeg både 16 og 17 point i en træningskamp mod Skalle.
Der foruden har Lasse og Kasper vundet to ud af tre doubler.
Hvis vi vinder eller spiller uafgjort, vil det være en overraskelse, men vi er bestemt ikke chanceløse.
Kampen tegner oven i købet så seværdig, at det godt kan betale sig at tage ned på Nørre Boulevard Skole for at overvære den.

KSDG (Kom så de grøn')

VORES NYE TÆLLETAVLER VAR EN SUCCES
 
Samtlige aftenens tilstedeværende (spillere, dommere og øvrige tilskuere) udtrykte tilfredshed med vores nye tælletavler.
 
Jeg havde fundet nogle smalle borde på kun 70 cm i bredden, som tælletavlerne kunne stå på uden at genere spillet ved bordene, og Carsten og Henrik var villige og dygtige til at betjene dem.
Der foruden fik vores Serie 2 hold værdifuld støtte af Ole og Jon. 
 
Til potentielle kommende tælletavledommere: Man sidder faktisk rigtig godt ved sådan et lille bord, og man har samtidig en enestående mulighed for at følge kampene meget tæt /på første parket.
UKUELIGT COMEBACK AF VORES 1. HOLD
 
Vi var på forhånd klar over, at Viby var en hårdere nød at knække, end de to foregående hold. Og det havde vi desværre ret i. I løbet af blot tre kvarter var vi bagud med 0-3, og de fleste af os begyndte at tro på et lidt større nederlag.
Lasse og Kasper tabte doublen for første gang, dog med en skulderskadet Lasse og med et spændende 12-14 nederlag i fjerde sæt. Dernæst tabte Kasper en sindsyg lige kamp med blot 10-12, 10-12, 12-10 og 9-11.  Claus fik i sin første kamp ikke rigtig fat i sin modstander.
 
Men så tog Fanden (eller hvem det nu var) ved vores spillere. Lasse vandt sin første single overlegent. Men det flotteste var næsten, at både Claus og Kasper rejste sig oven på deres 1. single-nederlag.
Claus vandt matchens eneste femsætter med sikre 11-6 i femte. Kasper skulle nu møde en spiller, der har cirka 300 point mere i raiting, og Fan'me om ikke Kasper vandt med 14-12 i fjerde sæt, utrolig flot. Lasse vandt sin anden kamp med 11-9 i fjerde sæt. Og efter syv kampe var vi nu pludselig foran med 4-3. Det var der absolut ingen, der troede, da vi var bagud med 0-3.
 
I sin sidste kamp fik Claus ikke rigtig fat, da han mødte Vibys 1. mand, og Kasper tabte en lige kamp med 9-11 i sidste sæt. Da Lasse til sidst vandt sin tredje kamp, blev slutresultatet altså uafgjort 5-5. En meget flot præstation mod den ene af puljens to oprykningsfavoritter fra Viby.
Den anden oprykningsfavorit, Sisu/MBK, møder vi på udebane på torsdag den 10/10 klokken 20.15.

Serie 2 Pulje 4: RBC Aarhus 1 - Viby 7, onsdag 2/10 kl. 20.15

SÅ ER DET NU, DET SNER

- portene er åbnet for tilskuere, og køen er allerede lang! Årets bordtenniskamp (indtil nu) starter på vores hjemmebane klokken 20.15.

Som en helt særlig service over for vores medlemmer har vi reserveret 20 VIP-billetter incl. vådt og tørt.

Snyd ikke dig selv for den oplevelse.

Onsdag 2/10 kl. 20.15: RBC Aarhus 1 - Viby 7
 
- SAME PROCEDURE AS THE LAST TWO WEEKS, MISS SOPHIE?
 
De samme tre herrer tilbyder sig nu for tredje gang i træk. De to foregående gange har det resulteret i en hjemmesejr på 6-4 over IHF 1 samt en udesejr på 7-3 over Rønde 4.
Holdet består af Lasse, Kasper H og Claus, og de tager denne gang imod Viby 7.
 
Kom og følg/støt vores 1. hold i en garanteret både spændende og jævnbyrdig kamp.
To af aftenens heldige tilskuere kan få lov til at være dommere ved betjening af vores nye måltællere.
 
Vi ses
Serie 2 Pulje 4:  Rønde 4 - RBC Aarhus 1           3-7
 
AARHUSIANERNE SLOG MOLBOERNE
 
- og det endda med 7-3 på udebane
 
Der er molbohistorier og der er aarhushistorier, og i dag synes jeg, molbohistorien var bedst: Hvad gør de kløgtige molboer, når de vil tage godt imod århusianske gæster? Svar: De taber 3-7 i bordtennis!
 
Når jeg tænker på, hvor vanskeligt det var at få tømret et Serie 2 hold sammen, så er to sejre i træk et rent drømmescenarie. 
Jeg er godt klar over, at vi endnu ikke har mødt de to storfavoritter, Viby 7 og Sisu/MBK 11, men pyt med det, vi er udmærket klar over, at træerne ikke vokser ind i himlen. Vi har lov til at nyde øjeblikket.
 
Vi har tilsyneladende fået en ny superdouble i konstellationen Lasse/Kasper. I hvert fald vandt de for anden gang i træk med 3-0, hvilket ikke gøres meget bedre på vores breddegrader.
 
Lasse fik modstand i sin første kamp, som han dog alligevel vandt med 3-0. Og så var vi foran med 2-0 i holdkampen.
NB: - Jeg vil godt lige gøre opmærksom på, at den molbo, som har udfyldt holdskemaet, er ordblind 😉, så det er ikke specielt let at vide, om de enkelte kampe har strakt sig over tre, fire eller fem sæt.
Men jeg kan se, at Claus vandt den næste kamp, så vi nu var foran med 3-0. Og da Kasper slog Dennis i en tresætter, var vi foran med svimlende 4-0.
 
Lasse vandt også sin anden kamp, så vi nu førte med historiske 5-0. Claus og Kasper tabte deres kampe, men ikke uden markant modstand. Således tabte Kasper sidste sæt med 18-20. Altså førte vi nu 5-2 i holdkampen.
 
I sidste sektion tabte Claus i en firesætter. Hvor mange sæt Kasper var ude i, kan kun guderne og molboerne vide, men i hvert fald vandt Kasper to af sættene med henholdsvis 11-4 og 11-2. Og det står trods alt fast, at Kasper vandt kampen.
Da Lasse også vandt, sejrede RBC Aarhus altså med 7-3.
 
Fan'me FLOT. Så der må da komme en masse tilskuere (hjemmepublikum), når vi onsdag den 2. oktober klokken 20.15 tager imod topholdet Viby 7.
Serie 2 Pulje 4:  Rønde 4 - RBC Aarhus 1
 
Onsdag 25-09-2019, kl. 19.30
 
VORES 1. HOLD BESØGER MOLBOERNE
 
Vi er i meget høj grad favoriseret rent geografisk. Således er Rønde, som vel kun ligger 35 km væk, vores klart længste udebane- destination.
Vores opstilling til aftenens opgør er nøjagtig den samme som mod IHF, hvilket vil sige Lasse, Kasper og Claus.
Hjemmekampen mod IHF 1 vandt vi, som bekendt, med 6-4, mens Rønde på udebane mod Sisu/MBK 11 tabte med 2-8.
Rønde stillede med Ole Bitsch, Andrii Kariuk og Dennis Bomholt.
 
Knæk og bræk.

ØNSKESTART PÅ SÆSONEN

Serie 2 Pulje 4:  RBC Aarhus 1 - IHF 1           6-4

Alle bidrog til sejren. Den indledende double blev vundet overraskende let, men "let" er nok et forkert ord. Sejren kom selvfølgelig i hus via Lasses sædvanlige flotte spil, men i sandhed også på grund af fejende flot spil af Kasper. Som Lasse sagde efter sejren: - Jeg behøvede slet ikke at lave noget, Kasper ordnede det hele! En dejlig beroligende sejr på 11-5, 11-6 og 11-7.

Som vi havde forventet, vandt Lasse alle sine tre kampe. Og det endda uden at afgive et eneste sæt. En dejlig vane, som selvfølgelig virker beroligende på holdkammeraterne. Men det bedste er næsten, at selv om Lasse godt ville kunne klare sig et par rækker højere oppe, så er han så socialt anlagt, at han sætter klubben og klubkammeraterne højere.

Kasper er i rigtig god form i år, hvilket han udover doublen også beviste i matchen mod gode, gamle Lykke (som er så gammel, at han kun er 15 dage yngre end mig). Kasper vandt kampen ganske overbevisende med tre sikre sæt, sidste sæt med 11-3. Så Kasper var med i to meriterende sejre.

Jeg havde ikke de store forventninger til Claus, fordi han næsten ikke spillede sidste år, og kun har fået trænet to gange i år. Jeg tror heller ikke, at Claus selv havde regnet med at skulle spille fast på et hold. Men under min insisterende hvervekampagne meldte Claus sig pludselig som deltager på vores Serie 2 (igen en vaskeægte klubmand). Da Claus spillede sin første kamp mod IHF, gik det da heller ikke specielt godt. Og vi andre troede, at nu var Claus da helt færdig, men så gjorde Claus et helt perfekt comeback. Stakkels Kent blev blev fejet ud af banen, da Claus lukkede kampen med 11-1 i tredej sæt.

Også lige en stor, velment tak til aftenens tilskuere. Fem tilskuere LYDER måske ikke af meget, men til gengæld BETYDER de meget. Små tilråb og klapsalver, coaching, summen af kendte stemmer, highfives og en hyggesnak efter kampen.

Næste kamp er en udekamp mod Rønde, hvor RBC Aarhus 1 møder Rønde 4. Kampen spilles onsdag 25. september klokken 19.30.  

 

 

                                   

Onsdag 18/9 kl. 20.15:  Serie 2 Pulje 4: RBC Aarhus 1 - IHF 1
 
SÅ STARTER DEN MEST SPÆNDENDE SÆSON I MANDS MINDE
 
- den første turneringskamp er også den første tipskamp, hvilket gør kampen dobbelt så spændende! Faktisk er ALLE vores turnerings- kampe også tipskampe (se andet sted her på siden). 
 
Bruttotruppen består i år af Klasse Lasse (Nymark), Jon Søulk (Møller), Kasper Drone (Hornbæk) og Claus Batman (Torbensen). 
Til aftenens premierekamp består holdet af Klasse Lasse, Kasper Drone og Claus Batman.
 
VI HAR SOLGT DE FØRSTE 160 BILLETTER, MEN DER ER STADIGVÆK 40 GODE SIDDEPLADSER TILBAGE - OG DE ER I DAGENS ANLEDNING GRATIS

TIP KAMPENS RESULTAT - NU PÅ MOBIL PAY

"TIP KAMPENS RESULTAT" ER FOR ALLE GRUPPENS MEDLEMMER
- ikke kun for medlemmer af RBC Aarhus

Både tipsindbetaling og præmieudbetaling foregår på mobil pay: 50 36 26 05

FØRSTE SPILLERUNDE er allerede nu på ONSDAG 18/9 KL 20.15,
hvor RBC Aarhus 1 tager imod IHF 1.

Se den vedhæftede fil, som indeholder selve tipskuponen (Kupon nr. 1) + spilleregler.

NÆSTEN DØDT LØB MELLEM VENSKABSHOLDENE
- fra Sisu/MBK og RBC Aarhus

De har mødt hinanden i drabelige, meget tætte opgør, siden de for et par år siden spillede i Serie 5. To gange i finalen om de Jyske Mesterskaber, som (i parentes bemærket) begge blev vundet af RBC.
I den kommende sæson spiller begge holdene i Serie 3.
Onsdag 4. september spillede holdene så deres anden træningskamp mod hinanden her i 2019. S/M's fjerdemand mødte desværre ikke op, så i stedet for de forventede 18 kampe, blev det i stedet for "kun" til 14.
Og da holdkampen var forbi, stod der uafgjort 7-7, hvilket ikke passede især Christoffer Bjerg, Flemming Poulsen og Anders Bjerre ;-), som foreslog en femtende og alt afgørende kamp, hvilket RBC'erne Ole Søndergaard, Alexander Bitsch, Claus Torbensen og Henrik Skytte med glæde tog imod.
Vi aftalte, at en enkelt single kamp skulle afgøre, hvem af de to hold, der vandt det uhyre jævnbyrdige opgør. Ved lodtrækning mellem samtlige de to holds deltagere ville skæbnen, at de to holds førstemænd, Flemming Poulsen og Henrik Skytte skulle møde hinanden.
I aftenens første kamp mellem de to havde Henrik vundet med de meget tætte cifre 12-10, 14-12 og 12-10, så højspændingen var intakt. Flemming gjorde rigtig god modstand i en meget seværdig kamp, men Henrik endte med at løbe med sejren, så slutstillingen endte med at blive 8-7 til RBC Aarhus.
Da de to hold hygger sig meget i hinandens selskab, skulle det undre mig meget, om det ikke bliver til yderlige et par træningskampe. i de kommende år. Ja, og hvem ved, måske mødes de også her i efterårsturneringen i Serie 3.

Så er der igen en ændring i tidspunkterne for kampafvikling i Serie 2 Pulje 4.
Denne gang er det ÅBV, som har flyttet deres kampe fra onsdag til tirsdag.

Information om KONTINGENT
 
 
Kontingent til RBC Aarhus beløber sig til 500  kroner pr. år.
 
Beløbet indbetales pr. mobil pay på tlf.:  23 11 91 94 og skal helst være indbetalt omkring den 7. oktober 2019.
 
Hvis du af en eller anden grund ikke kan betale omkring den 7. oktober, så finder vi selvfølgelig en løsning, som kan være fx en afdragsordning.
 
De bedste bordtennishilsner
KASSEREN

SØLV OG BRONZE TIL RBC AARHUS (3)

JM i Hørning blev yderst kompetent ledet af Kurt Høholt fra B 75. Kurt kender heldigvis reglerne, og hvis han en enkelt gang kan være en lille bitte smule i tvivl, så ved han heldigvis straks, hvor i reglerne, han skal slå op.  

Som stævneleder kan Kurt virke en smule anonym, hvilket skyldes hans behagelige måde at være på. Han forsøger på ingen måde at sætte sig selv i centrum, men holder sig i baggrunden og har styr på det hele. Og så stod han, så vidt jeg kunne se fra klokken 11.30 og frem, helt alene med ansvaret. Stærkt.

 

 

 

 

SØLV OG BRONZE TIL RBC AARHUS (2)
 
To gange i træk har vores 2. hold vundet det Jyske Mesterskab. Følgende fem spillere har været involveret i triumferne: Ole Søndergaard, Alexander Bitsch, Bent Andersen, Jacob Yde og Henrik Skytte. Pga de to guldmedaljer har vi længe kaldt holdet for "Guldholdet" eller "Guldfireren".  Set i det lys kunne man godt være en smule skuffet over "blot" at vinde bronzemedaljer, men sådan hænger sagen bestemt ikke sammen. Modstanden i Serie 3 er naturligvis noget større end i Serie 4, så alene det at have kvalificeret sig til JM er en stor præstation. 
 
Første kamp (= semifinalen) var da heller ikke noget at skrive hjem om, da vi tabte den til Skive med 6-2. Henrik og Alexander vandt en kamp hver. Jeg var ikke selv stået tidligt nok op til at kunne overvære kampen, men historikken skulle være, at Skives hold var meget rutineret, så rutineret at holdets grundstamme bestod af tre spillere, som tilsammen var 210 år gamle. 
 
Så gjaldt det kampen om 3. pladsen, hvor vi mødte Vejle 7. Kampen blev desværre skæmmet af et par diskussioner, som vi dog vil springe hurtigt over, da vi ikke har indløst licens hos Ekstra Bladet. "Desværre" er jeg ikke så skizofren, at jeg kan være to steder på én gang, men jeg så da heldigvis, da Ole krøllede Vejles eneste spiller over 50 kg sammen. Via en doublesejr ( Ole og Henrik) , to sejre til Alexander, to sejre til Henrik og en sejr til Ole vandt vi fortjent kampen om bronzemedaljen med 6-4.
 
Dagens udbytte blev altså både sølv og bronze til RBC Aarhus, hvilket ikke er så skidt endda.
SØLV OG BRONZE TIL RBC AARHUS
 
Op til JM i Hørning havde vores 1. hold store vanskeligheder med at stille hold. Problemerne blev dog løst, så vi kunne stille med Ulrik, Jon og Thorleif. Og det var slet ikke så skidt endda. Vi lagde ud med at møde Brøns i kvartfinalen, en kamp som vi vandt med 6-3. Thorleif og Ulrik vandt den indledende double, Ulrik vandt alle sine tre singler, Jon og Thorleif vandt en kamp hver.
 
Semifinalen mod Herning blev anderledes vanskelig. Thorleif og Ulrik vandt igen doublen, og Ulrik vandt atter sine tre singler. En holdkamp var vundet, når et hold havde opnået seks sejre, så det var nu op til Jon og Thorleif at vinde en kamp hver. Det lykkedes for Jon, men ikke for Thorleif, selv om han var meget tæt på i en femsætter. Stillingen var altså nu 5-5, og kampen skulle afgøres på antal vundne sæt. Efter en meget spændende fintælling stod det klart, at vi havde vundet med 19 sæt mod uldjydernes 18, så yes, vi var i finalen, hvor vi skulle møde Sisu/MBK 12.
 
Inden finalen havde alle mand nu spillet seks singler, der foruden havde Ulrik og Thorleif spillet to doubler. Så holdets to ældste, Thorleif og Jon, var segnefærdige af træthed, hvilket gav sig udslag på forskellig måde. Jon, som havde lagt sig på trappen for at hvile sit luksuslegeme, kunne næsten ikke komme op igen, da han skulle spille finale. Først da vi truede med at bestille en kran på hans regning, fik han med stort besvær lettet røven.
Thorleifs træthed udmyntede sig på en anden måde, nemlig med øget brug af stemmebåndet. Da en modstanders held for alvor gik ham på, eksploderede hans buldrende bas pludselig så højt, at hans modstander stod og rystede et par minutter, inden han kunne serve videre.
Ulrik og Thorleif tabte for første gang doublen, og selv om Ulrik som sædvanlig vandt sine tre singler, så det nu pludselig en smule sort ud, da Jon og Thorleif tilsammen skulle vinde tre kampe mod et godt spillende Sisu hold. Begge kæmpede, det bedste de havde lært, langt over rimelig forventning. Fx førte Thorleif en kamp i femte sæt, hvor han noget uheldigt alligevel tabte kampen knebent. Og da holdkampen blev blæst af, fordi Sisu havde nået seks point, førte Jon i den kamp, som så ikke skulle færdigspilles, hvilket ærgrede Jon gevaldigt.
Vi må indrømme, at Sisu/MBK fortjente guldet, men vi fortjente i sandhed også sølvet. En fantastisk præstation, at Jon og Thorleif kunne trække sig selv op til at spille henholdsvis 9 og 12 kampe. Selv vores ungdomsspiller, Ulrik, som blot er 45 år gammel, stod til sidst og pustede lidt. Ulrik stod forøvrigt for stævnets flotteste detalje, da han i en double var helt ude i banden for at returnere med et smældende baghåndsloop (hvilket kan ses andet steds på denne side i en lille video optaget af Arne).
 
Lige en oplysning til Lasse: - Vi har selvfølgelig en sølvmedalje med hjem til dig også! Jon skænkede forøvrigt sin medalje til klubben, hvilket vi er meget glade for.
 
Klubbens fanklub prøvede at støtte vores spillere efter bedste evne. Den bestod af Bent, Carsten, Arne og Bjørn. Der foruden blev Ole og Henrik i hallen sammen med vi andre - efter de selv havde spillet færdigt - for at støtte 1. holdet.
 
De fleste af vores spillere og fanklubmedlemmer var selv i bil, mens Thorleif måtte agere chauffør for Jon og Bjørn. På vejen hjem kørte vi langs Brabrandsøen, hvor vi indlagde et lille pitstop for at dele seks dåseøl. Og de smagte slet ikke så skidt endda.
 
På grund af manglende tid har jeg endnu ikke fået skrevet om vores 2. hold, som denne dag erobrede bronzemedaljer. Den artikel kommer derfor i morgen.