THORLEIF UGENS HØJDESPRINGER

- utroligt, at han kan hoppe så højt 

 

Støt og jævn optur for Drøn, som i sine yngre dage dog har ligget et pænt stykke over de 1700 i rating. 

Følgende scorede også point: Arne (11), Kim (9) og Lasse (4).

 

 

 

 

Serie 3 Pulje 1:  S/M 15 - RBC Aarhus 2     6-4

SNÆVERT NEDERLAG I SVÆR KAMP

Doublekonstellationen Jakob & Andreas viser sig at være rigtig god. I den omvendte kamp, hos os, tabte Jakob & Andreas i fem sæt med det alleryderste af tåneglene. I dag vandt de doublen med sikre 3-1. Det lover godt for fremtiden.

Claus har ikke rigtig tur i den for øjeblikket. Så han vandt ingen kampe, men han tog da sæt fra både Sisu's 1. mand, Knud, og fra Tobias. Vi kan allesammen få en mindre god periode, min har foreløbig varet i 30 år. Så længe håber vi ikke, at Claus' lille nedtur varer. Alle hans klubkammerater ønsker ham det bedste, så op på strudsen igen Claus.

Jakob vandt sin første kamp med stensikre 3-0, den næste tabte han meget knebent i en femsætter, og også i den tredje kamp tog han sæt. Jeg ved, at det irriterer Jakob ad Helvede til at tabe kampe, så mon ikke han eksploderer i den næste match, som er udekampen mod Grenå 1, torsdag 22/11 kl. 19.30.

Andreas fortsætter med at spille fremragende. I den omvendte kamp, hjemme hos os, vandt han hele tre kampe, og i dag på udebane vandt han to kampe. Den eneste kamp, som Andreas tabte, var mod Sisu's 1. mand, Knud, og den kamp tabte han i en kneben femsætter. Andreas har en god psyke (jeg skrev psyke - ikke cykel) til den nervepirrende sportsgren, som hedder bordtennis.

 

SLÅR VI TIL IGEN ?

Torsdag 15/11 kl. 18.30:  S/M 15 - RBC Aarhus 2

Lige om lidt spiller vores 2. hold nede i Sisu mod S/M 15. I den omvendte kamp, hjemme hos os, gik vi hen og overraskede ved at vinde kampen med 6-4. Det var dér, hvor Andreas vandt alle sine tre kampe.

Nu møder vi dem allerede igen. Vores modstandere må sandsynligvis være lidt trætte, da de spillede så sent som i aftes, da de på hjemebane tabte til Rønde med 2-8. Meen, jeg tror, de har seks-syv spillere at tage af, så de klarer den nok. Spændende bliver det dog, om vi kan gentage den flotte præstation. 

Aftenens hold består af Claus, Jakob og Andreas. 

Husk nu at sende mig et billede af holdkortet plus også gerne et af Jer selv. God kamp.

SPÆNDING FOR ALLE PENGENE

- Danish football go home

 

Både Serie 4 og Serie 2 levede op til forventningerne

(Se begge holdskemaer på vores lukkede Facebook side)

 

Serie 4 Pulje 3:  RBC Aarhus 3 - Silkeborg BTK 9     7-3

Samtlige tilskuere var enige om, at begge aktører i aftenens Serie 4 kamp, lå et godt stykke over den normale standard for Serie 4 hold. Og personligt er jeg overhovedet ikke i tvivl om, at vi spiller i Serie 3 efter julepausen.

Henrik og Ole vandt, lige som sidste gang, den indledende double, denne gang med 13-11 i femte sæt.

Bent, som er noget af det mest stabile, som RBC kan fremvise, vandt to firesæts kampe. Eneste nederlag kom i kampen mod Silkeborgs absolut stærkeste mand, Joakim.

Altid determinerede Ole snuppede et sæt fra Joakim, og vandt så de resterende to kampe i tresættere. 

Lige som sine to holdkammerater, vandt Henrik to kampe. Også han måtte bøje sig for Onkel Joakim. 

De tre unge mænd plus deres endnu yngre holdkammerat, Alexander (som midlertidigt residerer i Taiwan - og derefter en tre dage i London), viser skræmmende styrke i Serie 4. Jeg er godt nok ofte en lallende superoptimist, men jeg tør godt vædde min mosters sommerhat plus min tipoldefars medalje fra krigen i 1864 på, at de fire herrer i praksis ER rykket op i Serie 3. Alle fire mand har både evner og vilje, plus de har et godt sammenhold.

 

Serie 2 Pulje 7:  RBC Aarhus 1 - Viby 5     5-5

Inden sæsonstarten var vi i syv sind, om vi turde tilmelde et Serie 2. Vi fik dispensation til at bruge både Ulrik og Lasse (som begge er for højt ratede til Serie 2 - især Ulrik). Lorten i lagkagen er dog, at vi ikke må bruge dem på samme tid. Så da Ulrik ikke kan spille mere end cirka det halve af kampene, har vi valgt at satse på Lasse, som kan hver gang. Men så stod vi med to gode spillere, Lasse og Drøn, og manglede en tredjemand. Først da Kim pludselig tilbød at stille op, kunne vi melde holdet til. Holdet mangler en fjerde mand, men en sådan har vi ikke for øjeblikket.

Den som hurtigst afgjorde sine kampe, var Lasse. Hans to vundne tresæts kampe tog blot en halv times tid tilsammen. Lasses største ønske var at få revanche mod Anders Daugbjerg, men den gik desværre ikke, selv om Lasse dog tvang Anders ud i en firesætter. Resten vandt Lasse legende let.

I den omvendte kamp, i Viby, tog Kim et sæt fra Anders. Det gjorde han ikke i dag, men til gengæld var han ude i meget spændende femsættere mod både Jonathan og Lars. To kampe som han faktisk lige så godt kunne have vundet. Således tabte Kim et sæt mod Lars med 16-18, havde han vundet det, havde han vundet kampen.

Imponerende og helhjertet indsats af både Lasse og Kim. Men allermest imponerer dog det gamle Drøn. Lige som Kim, var han ude i to femsættere. I den ene havde han Fan'me nær slået Anders Daugbjerg (som nu forøvrigt har vundet 9 kampe ud af 9 mulige). Blot 9-11 tabte Drøn i femte. I kampen mod Jonathan tabte Drøn de to første sæt, det andet endda med 2-11, men så tog Fanden ved Drøn, som vandt de sidste tre sæt med 13-11, 13-11 og 13-11. Det er ikke set bedre siden Mikkelsdag 1936. 

 

 

ONSDAG AFTEN VENTER EN STOR OPLEVELSE

- mere spændende end en gyserfilm af Hitchcock

 

Klokken 18.30:

RBC Aarhus 3 - Silkeborg BTK 9. I den omvendte kamp, da vi spillede i Silkeborg, vandt vores drenge en suveræn sejr på 8-2. Siden da har Silkeborg dog fået deres førstemand klar, hvilket blandt andet har bevirket, at Silkeborg har slået både S/M 18 og BTK 77 på udebane. Så selv om Ole, Bent og Henrik er i noget nær topform, er intet afgjort på forhånd.

 

Klokken 20.15:

RBC Aarhus 1 - Viby 5. I den omvendte kamp, da vi spillede i Viby, tabte vi med 6-4. Siden dengang har vi dog slået S/M 12 på udebane med 7-3. Viby 5 er dog tophold, da de har vundet begge deres kampe, men de kommer til at arbejde for føden, hvis de vil have point med hjem fra vores hule. Lasse, Drøn og Kim er klar.

 

Der er endnu en håndfuld pladser ledige ved både ringside og i lænestolene, så kom og hyg dig med vi andre. 

Serie 5 Pulje 1:  Viby 8 - RBC Aarhus 4     9-1

MERE LIGE END CIFRENE VISER

Topholdet, Viby 8, var ganske som forventet en for stor mundfuld. Men i næsten alle kampe ydede vi rigtig god modstand.

Sin første kamp tabte Carsten med blot 13-11 i tredje sæt, og i sin tredje og sidste kamp var Carsten ude i en drabelig femsætter, hvor fjerde- og femte sæt blev tabt med blot 11-9, 11-9.

Kasper tabte sin første kamp med kun 13-11 i fjerde sæt, og i sin anden kamp førte Kasper med 2-0, før han så desværre tabte de tre næste sæt i en meget lige kamp. Det varer bestemt ikke længe, før vi kan fejre Kasper som vinder af en kamp.

Hasse var ude i to firesættere og en femsætter. og den ene firesætter vandt Hasse med 11-7 i fjerde sæt. I femsætteren førte Hasse med 2-1 i sæt i en kamp, som han lige så godt kunne have vundet. Hasse har nu været med to gange, og i begge matcher har han vundet en kamp. Stærkt.

Okay, vi rykker ikke op i Serie 4 i år, men vi mangler stadigvæk to hjemmekampe, nemlig mod Grenå 2 og mod S/M 21, og dér ligger der mindst seks-syv sejre og venter på os.   

Serie 5 Pulje 1:  Viby 8 - RBC Aarhus 4 

INTET FORVENTNINGSPRES - BARE SLÅ TIL

Mandag aften skal vores 4. hold en tur til Viby, som tidligere var Danmarks største forstad. Bordtennismæssigt er Viby stadig en af Danmarks største. Og (desværre for os) er de også suveræne i vores pulje, hvor de fører rækken med seks point for tre kampe og en kampscore på 24-6. 

Den omvendte kamp hos os gik ikke så godt, blandt andet fordi vi tabte den indledende double i en kneben femsætter. Men der er absolut en chance for, at vi kan vinde et par kampe i aften.

Serie 4 Pulje 3

Det ligger nu fast, at kampen RBC Aarhus 3 - S/M 18 

spilles onsdag den 5. december klokken 18.30

- lige til juleglöggelökketid

KLUBBENS HØJESTE BLEV UGENS HØJDESPRINGER

Med tre sejre ud af tre mulige i hjemmekampen mod S/M 15 blev Andreas Ugens Højdespringer. Hele 66 point kunne Andreas sætte ind på sin konto, hvilket medfører, at han nu er oppe på 1185. Han har nu vundet fire kampe i sæsonen.

Også Alexander og Jakob havde stor fremgang med henholdsvis 33- og 32 point. Henrik gik frem med 19 point og Drøn med to pinde.

Det gøres ikke meget bedre på vores breddegrader.

Det er derimod knap så heldigt, at hele tre mand forsøger at slå mig af pinden som agterlanterne. Jeg ligger sidst, fordi jeg sidste år stillede op i to kampe for RBC i skadet tilstand. Og når jeg engang som 80-årig kommer i rigtig god form igen, håber jeg da, at I vil følge mig på min optur. 

Serie 2 Pulje 7:  S/M 12 - RBC Aarhus 1     3-7

FREMRAGENDE VILJESTÆRK INDSATS

Lasse og Drøn vandt den indledende double med de helt utrolige cifre 7-11, 9-11, 17-15, 17-15, 8-11. Utrolig viljestærkt at komme tilbage og vinde kampen efter at have tabt de to forudgående sæt med 15-17.

Kim tabte sin første kamp med 9-11 i tredje sæt. Den anden kamp tabte han i en fire-sætter. Sin tredje kamp indledte Kim med at tabe de to første sæt, men så viste han, hvad en ægte BRC'er består af ved at vinde de tre næste sæt. Fantastisk comeback. Vilje og styrke.

Hvis nogen tror, at man er halvfærdig, når man er fyldt 63 år, må de tro om igen. Drøn tabte kun til Sisu's 1. mand, Chris Vinther. De to andre S/M'ere måtte bøje sig for rutinen, overblikket og "3 x fitness/uge". Sådan.

Lasse er både holdets Benjamin og holdets 1. mand. På Djævleøen spillede han Serie 1 for tre-fire år siden. Det kunne han også sagtens gøre her i Hovedlandet, hvor vi dog må nejes med at glædes over hans medlemsskab i et års tid endnu - og det gør vi så!

Selv om vi stadigvæk mangler at spille mod puljens ubestridte førerhold, Hørning, to gange + en enkelt kamp mod vores besejrer fra første kamp, Viby, så vil jeg jeg mene, at vi stadig har en lille chance for at slutte mellem de to første. Hvis du vil hjælpe os lidt på vej, så kom og støt op om holdet på onsdag 14/11 klokken 20.15, hvor vi på hjemmebande møde Viby 5, som vi tabte 6-4 til i udekampen. 

NB: Vores 1. holds problem er. at de kun er tre mand. Så hvis du begynder at træne intensivt, vil det være en stor hjæplp for klubben :-).

  

 

 

Serie 2 Pulje 7:  S/M 12 - RBC Aarhus 1     

I dag torsdag, klokken 20.15, spiller vores 1. hold på udebane mod S/M 12. 

Vi stiller med Lasse, Drøn og Kim. Man ved aldrig, hvem Sisu stiller med. Efter de to første kampe har de benyttet fem mand. Blandt andre Chris Vinther, som i år optrådte som sponsor (for Jyske Bank) ved vores RBC Aarhus Cuppen 2018.

Fælles for S/M 12 og RBC Aarhus 1 er, at de begge har tabt til Viby 5 (med Anders Friis Daugbjerg). S/M tabte dog 4-6 hjemme, mens vi tabte 4-6 ude. Der foruden har S/M tabt 1-9 til Hørning.

Men i dag er en ny dag og en ny kamp, som jeg tror bliver meget jævnbyrdig. 

Serie 5 Pulje 1: Grenå 2 - RBC Aarhus 4    7-3 

FREMGANG FOR VORES SERIE 5

Ingen af vores tre Serie 5-spillere kunne røre Grenås, Mikael. Det er også helt fair, hvis Mikaels turneringsadfærd er legal, hvilket den forhåbentlig/sandsynligvis er. Jeg ved bare, at Mikael i sidste uge spillede for Grenås Serie 3-hold imod vores Serie 3-hold på vores hjemmebane. Og mandag aften stillede han så op for Grenås Serie 5. Det er forhåbentlig helt lovligt, og jeg ønsker bestemt ikke nogen skrivebordssejr, men jeg vil tillade mig at lufte sagen i dette forum, hvor jeg er helt sikker på, at mindst en håndfuld af Jer ved bedre besked end mig. 

Tilbage til selve kampen, som viste fremgang for Arne & Co. Arne viste selv et godt eksempel ved at vinde to kampe, hvorved han kommer op på tre vundne kampe i sæsonen. En meget fortjent honorering af en stor træningsindsats.

Træning har der derimod ikke været så megen tid til i Kaspers og Hasses opstart. Ikke desto mindre lykkedes det for Kasper at tage sæt fra både Mikael og Jens Christian. 

For Hasse var der tale om sæsondebut. Men alligevel vandt han en kamp med 3-0 i sæt. Stærkt. 

KAMPKALENDER for Uge 45

Mandag 5/11 - kl. 20.00:  Grenå 2 - RBC Aarhus 4

Onsdag 7/11 - kl. 18.30:  RBC Aarhus 3 - S/M 18

Torsdag 8/11 - kl. 20.15:  S/M 12 - RBC Aarhus 1

 

KAMPKALENDER for Uge 46

Mandag 12/11 - kl. 20.15:  Viby 8 - RBC Aarhus 4

Onsdag 14/11 - kl. 18.30:  RBC Aarhus 3 - Silkeborg BTK 9

Onsdag 14/11 - kl. 20.15:  RBC Aarhus 1 - Viby 5

Torsdag 15/11 - kl. 18.30:  S/M 15 - RBC Aarhus 2

 

KAMPKALENDER for Uge 47

Onsdag 21/11 - kl. 18.30:  RBC Aarhus 4 - Grenå 2

Onsdag 21/11 - kl. 19.15:  BTK 77 - RBC Aarhus 3

Onsdag 21/11 - kl. 20.15:  RBC Aarhus 1 - S/M 12

Torsdag 22/11 - kl. 19.30:  Grenå 1 - RBC Aarhus 2 

 

KAMPKALENDER for Uge 48

Onsdag 28/11 - kl. 18.30:  RBC Aarhus 4 - S/M 21

Onsdag 28/11 - kl. 20.15:  RBC Aarhus 2 - Rønde 5

Torsdag 29/11 - kl. 20.15:  Hørning 3 - RBC Aarhus 1

Torsdag 29/11 - kl. 20.15:  S/M 18 - RBC Aarhus 3

 

KAMPKALENDER for Uge 49

Onsdag 5/12 - kl. 18.30:  RBC Aarhus 3 - S/M 18

Onsdag 5/12 - kl. 20.15:  RBC Aarhus 1 - Hørning 3

 

Som det ses af vedhæftede ratingliste er

Bent Andersen DENNE UGES SUVERÆNE HØJDESPRINGER

Hele 69 point kan Bent skrive på kontoen, som meget snart kommer til at operere i 1200-tallet.

Ole scorede 29 gode point og har hermed overskredet grænsen til det 12. århundrede. Jakob Sonny indkasserede 18 point og er nu snublende nær den samme grænse. Sidste mand med positive raitingpoint er Alexander med 7 point.