ØNSKESTART PÅ SÆSONEN

Serie 2 Pulje 4:  RBC Aarhus 1 - IHF 1           6-4

Alle bidrog til sejren. Den indledende double blev vundet overraskende let, men "let" er nok et forkert ord. Sejren kom selvfølgelig i hus via Lasses sædvanlige flotte spil, men i sandhed også på grund af fejende flot spil af Kasper. Som Lasse sagde efter sejren: - Jeg behøvede slet ikke at lave noget, Kasper ordnede det hele! En dejlig beroligende sejr på 11-5, 11-6 og 11-7.

Som vi havde forventet, vandt Lasse alle sine tre kampe. Og det endda uden at afgive et eneste sæt. En dejlig vane, som selvfølgelig virker beroligende på holdkammeraterne. Men det bedste er næsten, at selv om Lasse godt ville kunne klare sig et par rækker højere oppe, så er han så socialt anlagt, at han sætter klubben og klubkammeraterne højere.

Kasper er i rigtig god form i år, hvilket han udover doublen også beviste i matchen mod gode, gamle Lykke (som er så gammel, at han kun er 15 dage yngre end mig). Kasper vandt kampen ganske overbevisende med tre sikre sæt, sidste sæt med 11-3. Så Kasper var med i to meriterende sejre.

Jeg havde ikke de store forventninger til Claus, fordi han næsten ikke spillede sidste år, og kun har fået trænet to gange i år. Jeg tror heller ikke, at Claus selv havde regnet med at skulle spille fast på et hold. Men under min insisterende hvervekampagne meldte Claus sig pludselig som deltager på vores Serie 2 (igen en vaskeægte klubmand). Da Claus spillede sin første kamp mod IHF, gik det da heller ikke specielt godt. Og vi andre troede, at nu var Claus da helt færdig, men så gjorde Claus et helt perfekt comeback. Stakkels Kent blev blev fejet ud af banen, da Claus lukkede kampen med 11-1 i tredej sæt.

Også lige en stor, velment tak til aftenens tilskuere. Fem tilskuere LYDER måske ikke af meget, men til gengæld BETYDER de meget. Små tilråb og klapsalver, coaching, summen af kendte stemmer, highfives og en hyggesnak efter kampen.

Næste kamp er en udekamp mod Rønde, hvor RBC Aarhus 1 møder Rønde 4. Kampen spilles onsdag 25. september klokken 19.30.  

 

 

                                   

Onsdag 18/9 kl. 20.15:  Serie 2 Pulje 4: RBC Aarhus 1 - IHF 1
 
SÅ STARTER DEN MEST SPÆNDENDE SÆSON I MANDS MINDE
 
- den første turneringskamp er også den første tipskamp, hvilket gør kampen dobbelt så spændende! Faktisk er ALLE vores turnerings- kampe også tipskampe (se andet sted her på siden). 
 
Bruttotruppen består i år af Klasse Lasse (Nymark), Jon Søulk (Møller), Kasper Drone (Hornbæk) og Claus Batman (Torbensen). 
Til aftenens premierekamp består holdet af Klasse Lasse, Kasper Drone og Claus Batman.
 
VI HAR SOLGT DE FØRSTE 160 BILLETTER, MEN DER ER STADIGVÆK 40 GODE SIDDEPLADSER TILBAGE - OG DE ER I DAGENS ANLEDNING GRATIS

TIP KAMPENS RESULTAT - NU PÅ MOBIL PAY

"TIP KAMPENS RESULTAT" ER FOR ALLE GRUPPENS MEDLEMMER
- ikke kun for medlemmer af RBC Aarhus

Både tipsindbetaling og præmieudbetaling foregår på mobil pay: 50 36 26 05

FØRSTE SPILLERUNDE er allerede nu på ONSDAG 18/9 KL 20.15,
hvor RBC Aarhus 1 tager imod IHF 1.

Se den vedhæftede fil, som indeholder selve tipskuponen (Kupon nr. 1) + spilleregler.

NÆSTEN DØDT LØB MELLEM VENSKABSHOLDENE
- fra Sisu/MBK og RBC Aarhus

De har mødt hinanden i drabelige, meget tætte opgør, siden de for et par år siden spillede i Serie 5. To gange i finalen om de Jyske Mesterskaber, som (i parentes bemærket) begge blev vundet af RBC.
I den kommende sæson spiller begge holdene i Serie 3.
Onsdag 4. september spillede holdene så deres anden træningskamp mod hinanden her i 2019. S/M's fjerdemand mødte desværre ikke op, så i stedet for de forventede 18 kampe, blev det i stedet for "kun" til 14.
Og da holdkampen var forbi, stod der uafgjort 7-7, hvilket ikke passede især Christoffer Bjerg, Flemming Poulsen og Anders Bjerre ;-), som foreslog en femtende og alt afgørende kamp, hvilket RBC'erne Ole Søndergaard, Alexander Bitsch, Claus Torbensen og Henrik Skytte med glæde tog imod.
Vi aftalte, at en enkelt single kamp skulle afgøre, hvem af de to hold, der vandt det uhyre jævnbyrdige opgør. Ved lodtrækning mellem samtlige de to holds deltagere ville skæbnen, at de to holds førstemænd, Flemming Poulsen og Henrik Skytte skulle møde hinanden.
I aftenens første kamp mellem de to havde Henrik vundet med de meget tætte cifre 12-10, 14-12 og 12-10, så højspændingen var intakt. Flemming gjorde rigtig god modstand i en meget seværdig kamp, men Henrik endte med at løbe med sejren, så slutstillingen endte med at blive 8-7 til RBC Aarhus.
Da de to hold hygger sig meget i hinandens selskab, skulle det undre mig meget, om det ikke bliver til yderlige et par træningskampe. i de kommende år. Ja, og hvem ved, måske mødes de også her i efterårsturneringen i Serie 3.

Så er der igen en ændring i tidspunkterne for kampafvikling i Serie 2 Pulje 4.
Denne gang er det ÅBV, som har flyttet deres kampe fra onsdag til tirsdag.

Information om KONTINGENT
 
 
Kontingent til RBC Aarhus beløber sig til 500  kroner pr. år.
 
Beløbet indbetales pr. mobil pay på tlf.:  23 11 91 94 og skal helst være indbetalt omkring den 7. oktober 2019.
 
Hvis du af en eller anden grund ikke kan betale omkring den 7. oktober, så finder vi selvfølgelig en løsning, som kan være fx en afdragsordning.
 
De bedste bordtennishilsner
KASSEREN

SØLV OG BRONZE TIL RBC AARHUS (3)

JM i Hørning blev yderst kompetent ledet af Kurt Høholt fra B 75. Kurt kender heldigvis reglerne, og hvis han en enkelt gang kan være en lille bitte smule i tvivl, så ved han heldigvis straks, hvor i reglerne, han skal slå op.  

Som stævneleder kan Kurt virke en smule anonym, hvilket skyldes hans behagelige måde at være på. Han forsøger på ingen måde at sætte sig selv i centrum, men holder sig i baggrunden og har styr på det hele. Og så stod han, så vidt jeg kunne se fra klokken 11.30 og frem, helt alene med ansvaret. Stærkt.

 

 

 

 

SØLV OG BRONZE TIL RBC AARHUS (2)
 
To gange i træk har vores 2. hold vundet det Jyske Mesterskab. Følgende fem spillere har været involveret i triumferne: Ole Søndergaard, Alexander Bitsch, Bent Andersen, Jacob Yde og Henrik Skytte. Pga de to guldmedaljer har vi længe kaldt holdet for "Guldholdet" eller "Guldfireren".  Set i det lys kunne man godt være en smule skuffet over "blot" at vinde bronzemedaljer, men sådan hænger sagen bestemt ikke sammen. Modstanden i Serie 3 er naturligvis noget større end i Serie 4, så alene det at have kvalificeret sig til JM er en stor præstation. 
 
Første kamp (= semifinalen) var da heller ikke noget at skrive hjem om, da vi tabte den til Skive med 6-2. Henrik og Alexander vandt en kamp hver. Jeg var ikke selv stået tidligt nok op til at kunne overvære kampen, men historikken skulle være, at Skives hold var meget rutineret, så rutineret at holdets grundstamme bestod af tre spillere, som tilsammen var 210 år gamle. 
 
Så gjaldt det kampen om 3. pladsen, hvor vi mødte Vejle 7. Kampen blev desværre skæmmet af et par diskussioner, som vi dog vil springe hurtigt over, da vi ikke har indløst licens hos Ekstra Bladet. "Desværre" er jeg ikke så skizofren, at jeg kan være to steder på én gang, men jeg så da heldigvis, da Ole krøllede Vejles eneste spiller over 50 kg sammen. Via en doublesejr ( Ole og Henrik) , to sejre til Alexander, to sejre til Henrik og en sejr til Ole vandt vi fortjent kampen om bronzemedaljen med 6-4.
 
Dagens udbytte blev altså både sølv og bronze til RBC Aarhus, hvilket ikke er så skidt endda.
SØLV OG BRONZE TIL RBC AARHUS
 
Op til JM i Hørning havde vores 1. hold store vanskeligheder med at stille hold. Problemerne blev dog løst, så vi kunne stille med Ulrik, Jon og Thorleif. Og det var slet ikke så skidt endda. Vi lagde ud med at møde Brøns i kvartfinalen, en kamp som vi vandt med 6-3. Thorleif og Ulrik vandt den indledende double, Ulrik vandt alle sine tre singler, Jon og Thorleif vandt en kamp hver.
 
Semifinalen mod Herning blev anderledes vanskelig. Thorleif og Ulrik vandt igen doublen, og Ulrik vandt atter sine tre singler. En holdkamp var vundet, når et hold havde opnået seks sejre, så det var nu op til Jon og Thorleif at vinde en kamp hver. Det lykkedes for Jon, men ikke for Thorleif, selv om han var meget tæt på i en femsætter. Stillingen var altså nu 5-5, og kampen skulle afgøres på antal vundne sæt. Efter en meget spændende fintælling stod det klart, at vi havde vundet med 19 sæt mod uldjydernes 18, så yes, vi var i finalen, hvor vi skulle møde Sisu/MBK 12.
 
Inden finalen havde alle mand nu spillet seks singler, der foruden havde Ulrik og Thorleif spillet to doubler. Så holdets to ældste, Thorleif og Jon, var segnefærdige af træthed, hvilket gav sig udslag på forskellig måde. Jon, som havde lagt sig på trappen for at hvile sit luksuslegeme, kunne næsten ikke komme op igen, da han skulle spille finale. Først da vi truede med at bestille en kran på hans regning, fik han med stort besvær lettet røven.
Thorleifs træthed udmyntede sig på en anden måde, nemlig med øget brug af stemmebåndet. Da en modstanders held for alvor gik ham på, eksploderede hans buldrende bas pludselig så højt, at hans modstander stod og rystede et par minutter, inden han kunne serve videre.
Ulrik og Thorleif tabte for første gang doublen, og selv om Ulrik som sædvanlig vandt sine tre singler, så det nu pludselig en smule sort ud, da Jon og Thorleif tilsammen skulle vinde tre kampe mod et godt spillende Sisu hold. Begge kæmpede, det bedste de havde lært, langt over rimelig forventning. Fx førte Thorleif en kamp i femte sæt, hvor han noget uheldigt alligevel tabte kampen knebent. Og da holdkampen blev blæst af, fordi Sisu havde nået seks point, førte Jon i den kamp, som så ikke skulle færdigspilles, hvilket ærgrede Jon gevaldigt.
Vi må indrømme, at Sisu/MBK fortjente guldet, men vi fortjente i sandhed også sølvet. En fantastisk præstation, at Jon og Thorleif kunne trække sig selv op til at spille henholdsvis 9 og 12 kampe. Selv vores ungdomsspiller, Ulrik, som blot er 45 år gammel, stod til sidst og pustede lidt. Ulrik stod forøvrigt for stævnets flotteste detalje, da han i en double var helt ude i banden for at returnere med et smældende baghåndsloop (hvilket kan ses andet steds på denne side i en lille video optaget af Arne).
 
Lige en oplysning til Lasse: - Vi har selvfølgelig en sølvmedalje med hjem til dig også! Jon skænkede forøvrigt sin medalje til klubben, hvilket vi er meget glade for.
 
Klubbens fanklub prøvede at støtte vores spillere efter bedste evne. Den bestod af Bent, Carsten, Arne og Bjørn. Der foruden blev Ole og Henrik i hallen sammen med vi andre - efter de selv havde spillet færdigt - for at støtte 1. holdet.
 
De fleste af vores spillere og fanklubmedlemmer var selv i bil, mens Thorleif måtte agere chauffør for Jon og Bjørn. På vejen hjem kørte vi langs Brabrandsøen, hvor vi indlagde et lille pitstop for at dele seks dåseøl. Og de smagte slet ikke så skidt endda.
 
På grund af manglende tid har jeg endnu ikke fået skrevet om vores 2. hold, som denne dag erobrede bronzemedaljer. Den artikel kommer derfor i morgen.